Et idyllisk landskab med en traditionel vindmølle omgivet af farverige tulipanmarker under en blå himmel.

Kør selv ferie til Holland

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Kør selv ferie i Holland

Tag på kør selv ferie til Holland og få en ferie fyldt med smukke og dejlige hemmeligheder. En ferie i Holland byder hver dag på overvældende muligheder. Hollands mange spændende byer, smukke rolige landskaber og lange, brede floder kalder på en kør selv ferie, hvor man selv kan bestemme tempoet og destinationerne.

Hvad enten man er på kør selv ferie i Holland alene, som par eller familie, byder Holland på oplevelser i alle kategorier. Med en sublim kunstnerisk tradition, velkendte motiver og landskaber, blå floder og livlige kanaler er Holland den optimale destination for en hyggelige kør selv ferie.

Kulturelt og historisk er Holland et overlegent og storslået land. I kunstens verden har både Rembrandt og Van Gogh hjemme i Holland, hvor også mange af deres mest verdensberømte motiver stammer fra. De to mestre og mange andre kan ses på Boijmans van Beuningen, som er et af hele Europas fineste kunstmuseer.

I byerne flyder livet langs kanalerne

Rotterdam er det mest moderne af Holland, mens hovedstaden Amsterdam er det klassiske Holland. Begge byer er bestemt værd at besøge på en kør selv ferie. Det er blandt andet i disse byer at man finder det bedste af Hollands museer, gallerier, restauranter, barer og caféer. Både i Holland og Rotterdam findes de alternative kunstmiljøer, som i sin tid formede de store hollandske mestre.

Med bil er det både nemt at komme til Holland og nemt at turnere landet rundt. På en kør selv ferie i Holland kan man som noget enestående få mulighed for at besøge alle de mindre byer som Edam, Haarlem, Delft og Deventer. Også i disse byer er livet bygget op omkring kanalerne, især i den meget smukke Leiden.

Det hollandske landskab byder på velkendte motiver og mange overraskelser. Langs de smukke landeveje ligger marker af tulipaner, de klassiske vindmøller og græsgrønne marker. Tre floder skærer Holland igennem og at køre langs disse er en smuk fornøjelse.

Bedøm rejsemål (3 bedømmelser)
3.7
Rejsetilbud