Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til Skt. Petersborg

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.109,- Fra 1.382,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.055,- Fra 2.735,- Fra 2.685,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ñàíêò Ïåòåðáóðã
Indbyggere
4.140.735
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 14.00 i Skt. Petersborg.

Bedste rejsetid

Top
Skt. Petersborg er i fuldt vigør hele året, men hvis man er kuldskær, bør man kraftigt overveje at besøge byen om sommeren. De varmeste sommermåneder er juni, juli og august, men samtidig er den periode temmelig regnfuld.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Et par dage sidst i juni bliver det aldrig mørkt. Derfor afholdes den turist-orienterede White Nights Dance Festival, hvor deltagere fra nær og fjern kommer igennem hele rækken af russiske folkedanse. Fra 25. december til 5. januar afholdes festivalen for den russiske vinter, og sidst i februar siger russerne farvel til vinteren igen. Denne gang uden for byen, hvor man blandt andet kan opleve tæmmede bjørne.

Overnatning / Hotel

Top
Som i Moskva er indkvarteringsmulighederne i Skt. Petersborg ikke til at prale af. Og så er de store hoteller nærmest latterligt dyre. Det bedste alternativ er vandrerhjemmene, der er billige, og som ligger relativt tæt på bymidten. Bestil hotel i Skt. Petersborg her

Lokal transport

Top

Taxi

I Skt. Petersborg kan man enten benytte sig af de officielle skakmønstrede taxier eller hyre en privat vogn. I begge tilfælde er det en god idé at aftale en pris, før turen begynder.

Alternativ transport

Ligesom i Moskva er metroen i Skt. Petersborg uovertruffen og smukt dekoreret. Undergrundsbanerne er en seværdighed i sig selv.

Specielle forhold

Top
Man skal holde sig langt fra vandet i Skt. Petersborgs haner. Det indeholder nemlig den frygtede Giardia lamblia-parasit, der forårsager diaré, mavepine og kvalme.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.