Rejsebureauer Singlerejser

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

På singletur med Detur

Singlerejser for voksne singler. Her deltager gæster fra 28 år og opefter – her findes ingen øvre grænse. Her har du garanti for at få rørt dine lattermuskler, få skabt nye venskaber, få kulør og ikke mindst få festet og slappet af i dejligt selskab. Vores singlerejse-gruppeleder Rikke Dreyer sørger for at følge jer fra start til slut og skabe rammerne for at få oplevet Alanya by af en inkarneret Alanya-elsker. Rikke har Alanya helt under huden som ingen andre.

Fællesrejser til Kroatien for dig der rejser alene

Vores rejser er for dem der gerne vil opleve noget samtidig med, at der er mulighed for total afslapning ind imellem udflugter og fælles oplevelser. Enkeltværelse eller egen lejlighed er en selvfølge, og rejserne indeholder tre heldags-ture som alle deltager i, og som går til steder, som andre rejsende ikke så let finder. Og så er vi fælles om måltiderne (halvpension), så der altid er noget at udveksle erfaringer med.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.