COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sinai med Det Røde Hav

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.458,- Fra 3.428,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.799,- Fra 3.098,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Temperaturerne i Sinai svinger voldsomt. Ved middagstid om sommeren kan temperaturen nå op over 50 grader, mens den om vinteren om natten kan komme helt ned på 8 grader. Skal man kun opholde sig i ørkenen, er det en godt idé at være klædt på til lidt af hvert. Ved Rødehavet blæser det ofte, og varmen er derfor sjældent et problem. Der er dog stadig rarest i det tidlige forår og om efterår, hvor temperaturen holder sig omkring de 30 grader. Men havet har de samme tilbud året rundt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Sinai.

Kultur og underholdning

Den største attraktion ved Det Røde Hav er selve havet og dets dyreliv. De fleste kommer for at snorkle og dykke, og i det hele taget er Det Røde Hav et mekka for vandsport. Vil man ellers underholdes og opleve området på traditionel manér bør man prøve en kameltur ud i Sinai ørkenen.

Overnatning / Hotel

Top
Ved store feriesteder som Hurghada og Sharm El Sheik er det de store hotelkæder, der dominerer. Men det er generelt også let at få et værelse på mindre og private hoteller. Visse steder i Sinai kan man bo meget ydmygt. For eksempel i ørkenbyen Dahab, hvor man kan få et værelse på en pension for nogle få pund. Bestil hotel i Sinai med Det Røde Hav her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er nemme at få på de største og mest populære steder. De er billige, men der skal som regel handles med chaufføren. Aftal en pris før turen.

Alternativ transport

Busser kører overalt i Egypten også i Sinai og ved Det Røde Hav. Der er gode forbindelser mellem alle større byer. Busserne er billige, men ofte temmelig ukomfortable.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.