Rejsebureauer Safari

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Tag på safari med Africa Tours

Hos Africa Tours har vi en eneste ambition: At få din drøm til at gå i opfyldelse – og helst lidt mere til. Og først når du kommer hjem fra én af vores Afrikarejser, siger vi ”mission completed”. Safarirejser i Afrika kan laves på mange måder. Som gæst hos Africa Tours er din Afrika safari i sikre hænder, og vi er altid parat til at hjælpe dig med at udleve drømmen om Afrika. Uanset om din rejse til Afrika er en safarirejse, en badeferie, bestigning af Kilimanjaro eller noget helt fjerde.

Dit livs oplevelse

Intet mindre. Det er, hvad du får, når du vælger at lade os hjælpe med at sammensætte din safari-rejse til Afrika. Hvad enten det gælder Sydafrika, Tanzania, Zanzibar, Botswana eller Mozambique.

Safarirejser i Afrika

Konceptet for Albatros Travels safarirejser er oplevelsesmættede rejser med dansk rejseleder, hvor målet er at få set og fotograferet så mange dyr som muligt. Du kommer til at stifte bekendtskab med forskellige former for safari – for eksempel de såkaldte game walks eller game drives, hvor man udforsker området enten til fods eller i firhjulstrukket jeep eller minibus.

Safari

Oplev dejlige Sydafrika, med sommertemperaturerpå 25-35 grader i dagstimerne og ca. 15-20 grader om natten.

Tag på safari med Vild med Danmark

Hos Vild med Danmark er vi ægte, passionerede rejseeksperter, og vi arrangerer oplevelser, udflugter og rejser med indhold og kvalitet. Alle vores rejser inkluderer derfor altid en dansk rejseleder / turleder / naturguide eller biolog, så du er sikret at vide mere, når turen er forbi, end da du startede. Rejserne hos Vild Med Danmark er tilrettelagt af rejselederne selv, da de om nogen ved hvilken årstid, der er den rette og hvorfor det giver mening at lægge rejseruten sådan eller sådan. In...
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.