Vigtig information om Coronavirus

Rejsebureauer Safari

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Tag på safari med Africa Tours

Hos Africa Tours har vi en eneste ambition: At få din drøm til at gå i opfyldelse – og helst lidt mere til. Og først når du kommer hjem fra én af vores Afrikarejser, siger vi ”mission completed”. Safarirejser i Afrika kan laves på mange måder. Som gæst hos Africa Tours er din Afrika safari i sikre hænder, og vi er altid parat til at hjælpe dig med at udleve drømmen om Afrika. Uanset om din rejse til Afrika er en safarirejse, en badeferie, bestigning af Kilimanjaro eller noget helt fjerde.

Safarirejser i Afrika

Konceptet for Albatros Travels safarirejser er oplevelsesmættede rejser med dansk rejseleder, hvor målet er at få set og fotograferet så mange dyr som muligt. Du kommer til at stifte bekendtskab med forskellige former for safari – for eksempel de såkaldte game walks eller game drives, hvor man udforsker området enten til fods eller i firhjulstrukket jeep eller minibus.

Afrika - Safari en livsstil

35 års erfaring med safarirejser til Kenya og Tanzania. Oplev savannens dyren og den uspolerede natur.Danske rejseledere

Afrika

Vi arrangerer safariture til flere forskellige steder i Afrika. Kombiner eventuelt med en uges afslapning på Zanzibar eller Seychellerne.

Tag på safari med Guld Rejser

Lille men vågen.... Vi er et lille - men professionelt - rejsebureau, og vi tror på, at personlig service aldrig går af mode. Selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris! Vi skræddersyer rejser til Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos og Kenya ud fra jeres ønsker, og hvert år arrangerer vi, sammen med KLUB NORDJYSKE, et antal eksklusive grupperejser.

Safari

SAMSON * TRAVEL er specialister i Sydafrika. Som dansk agent for Jensen Safaris har vi i snart 30 år arrangeret både grupperejser og individuelle rejser til Sydafrika. Kontakt SAMSON * TRAVEL på tlf.: 9842 7800 eller mail: samson@samson-travel.dk - og få at vide, hvordan rejsen arrangeres bedst gennem os.

Safari

Oplev dejlige Sydafrika, med sommertemperaturerpå 25-35 grader i dagstimerne og ca. 15-20 grader om natten.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.