Seværdigheder Rom

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 414,- Fra 241,- Fra 700,-
Charter (fly+hotel) Fra 945,- Fra 985,- Fra 2.595,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Rom

Det romerske bad Caracalla (Rom)
I dette kæmpe kompleks var der plads til 1600 mennesker, og der var adskillige butikker, haver, biblioteker og underholdning. Badet blev bygget i det andet århundrede og blev benyttet indtil det sjette århundrede. Hvis man vil se denne imponerende bygning, er den åben fra tirsdag til torsdag samt mandag og søndag.
St. Peters kirken (Rom)
En af de mest berømte kirker i den kristne verden er St. Peters kirken, der står, hvor St. Peter blev begravet. Den originale kirke blev bygget i det fjerde århundrede, men i 1506 begyndte man at arbejde på en ny kirke. I 1547 overtog Michelangelo arbejdet med kirken, men den var stadig ikke færdig, da han døde. Kirken er et imponerende bygningsværk, der kan tage pusten fra enhver.
Vatikanet (Rom)
Vatikanet er en by i byen. Den ligger inde i Rom og er en pavestat. I 1929 gav Mussolini Paven fuld suverænitet over området, og i dag har byen sin egen postservice, møntfod og avis. Et besøg i Vatikanet er et must, hvis man er i Italien.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Napoli
• Rom
• Venedig
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.