COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Paris

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 487,- Fra 468,- Fra 1.221,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.065,- Fra 2.145,- Fra 2.880,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Paris
Indbyggere
2.077.537
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Paris.

Bedste rejsetid

Top
Paris er drænet for franskmænd i august, der er den vigtigste feriemåned i Frankrig. Her er der til gengæld enorme mængder af turister, men det er en faktor, der er gældende hele tiden for den vigtigste turistby i landet. Sommeren er meget varm i Paris, som også kan være plaget af en del forurening. April in Paris er, som det står i sangen, en fantastisk tid at besøge byen på. Foråret er lunt og behageligt, og der bliver grønt en del tidligere end i Danmark.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Paris er indbegrebet af kultur. Der er alle muligheder for at få stillet sin kunstneriske lyst i Paris. Lige meget om man er til ballet eller performanceteater, er Paris fyldt med scener, teatre, operaer, skuespilhuse og biografer i alle størrelser, så der er garanteret underholdning for enhver smag. På regnfulde dage kan de mere end 80 forskellige museer og de over 200 gallerier opsluge mange timer.

Overnatning / Hotel

Top
Der er alle former for indkvartering i Paris. Der er hoteller i alle prisklasser i hele byen. Yderligere er der en del vandrehjem og B&B i byen, så der er overnatningsmuligheder nok. Bestil hotel i Paris her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er mange taxier i Paris. Det er mest praktisk at bestille en taxi, da det kan være svært at praje en fra gaden.

Alternativ transport

Paris' metro er verdenskendt for sin medvirken i film, sange og bombeattentater, og den pumper dagligt tusinder af franskmænd og turister rundt i Paris' indre, og pumper dem ud igen på de over 300 stationer, der findes på de 13 linjer. For dem, der foretrækker at blive over jorden, er der et udmærket bussystem, der bevæger sig bemærkelsesværdigt hurtigt i Paris' ofte lammende trafik. På en solskinsdag kan det anbefales at tage med en batobus, der sejler mellem forskellige seværdigheder på Seinen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.