COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Nice

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 696,- Fra 786,- Fra 1.556,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.750,- Fra 1.760,- Fra 6.480,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Nice
Indbyggere
358.163 (2000)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Nice.

Bedste rejsetid

Top
Det tempererede klima i regionen gør Nice til et attraktivt feriemål året rundt. Vinteren er meget mild, men det er ikke badevejr for de tyndhudede i januar og februar.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Sommertidens mange turister lokker en del kulturfestivaler til området, så det er muligt at høre internationalt anerkendte jazz-kunstnere, se udstillinger eller moderne dans alt efter hvilken festival, man ramler ind i. Nice har både skuespilhus, biografer og natklubber, så der er nok at få aftnerne til at gå med efter en anstrengende dag på stranden.

Overnatning / Hotel

Top
Der er en hotelbestillingsservice på turistbureauet i Nice for dem, der ikke allerede har booket sig ind. Der findes hoteller i alle prisklasser og kvaliteter, men det er tilrådeligt at reservere i forvejen i sommermånederne, hvor Nice oplever et massivt ryk-ind af turister. Der ligger tre vandrerhjem i området omkring Nice, mens campister er henvist til en enkelt lille plads i nærheden, men der er masser af alternative campingpladser i oplandet. Bestil hotel i Nice her

Lokal transport

Top

Taxi

Der holder taxier i lufthavnen og ved Promenade des Anglais, men det er også muligt at praje én eller ringe til et af selskaberne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.