Billige flybilletter til Chisinau

Billige flybilletter til Chisinau

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Chisinau

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
1. maj 13. maj
BLL
KIV
KIV
BLL
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 1.693,- Vælg
1. maj 7. maj
CPH
KIV
KIV
CPH
Austrian Air 1 stop
Austrian Air 1 stop
Fra kr. 2.108,- Vælg
11. jul 21. jul
BLL
KIV
KIV
BLL
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 2.114,- Vælg
21. apr 28. apr
CPH
KIV
KIV
CPH
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 2.120,- Vælg
1. apr 8. apr
BLL
KIV
KIV
BLL
Ryanair Hainan Airlines 2 stop
Tarom Ryanair 2 stop
Fra kr. 3.653,- Vælg

Chisinau – en lille og spændende hovedstad

Det er let at forestille sig det tidligere Sovjet-lands hovedstad som en by bygget i beton, men det er ikke tilfældet. Chisinau er en levende by, hvor der er huse i pastelfarver, flotte, løgkuplede kirker, smukt dekorerede museer og store, grønne områder. Og så er her overraskende dejlige caféer med god kaffe og fine kager, samt restauranter, der serverer alt fra de lidt bastante men utroligt lækre, lokale retter til den noget lettere italiensk- og franskinspireret mad.

Chisinau har flere fine museer at byde på. For eksempel huser byen flere kunstmuseer, og så er det etnografiske museum simpelthen en sand perle, som man ikke må lade være med at besøge – også selvom museer normalt ikke lige er ens kop te.

Det er altid en god idé at besøge et lands nationalhistoriske museum for at få en forståelse for landets historie, kultur og folkesjæl.
Foran det nationalhistoriske museum i Chisinau står der en statue af ulvemoren med Romolus og Remus, Roms grundlæggere, under sig. Statuen skal vise museets besøgende, at Moldova har rødder i den antikke verden og ikke er et land, som oprindeligt er knyttet til Rusland og – måske især – nabolandet, Ukraine. Dette er i det hele taget en holdning, der gennemsyrer hele den moderne moldoviske kultur.

Lokale markeder er altid sjove oplevelser, og her er Chisinaus markeder ingen undtagelse. Køb lokalt producerede håndværk, fine malerier eller gamle Sovjet-genstande med hjem som rejsesouvenirs.

Den grønne hovedstad
Chisinau er en af de grønneste hovedsteder i Europa. Bogstaveligtalt. Hele byen er fyldt med træer, med parker og med blomsterbede, og det giver en helt særlig stemning i byen.

Selvom Chisinau er hovedstad i så fattigt et land, som Moldova er, så sikre de mange træer en evig friskhed og ren luft i en by, hvor store biler ellers let kunne forpeste atmosfæren på en varm, solbeskinnet sommerdag.

Der er mange parker i Chisinau, og en sjov detalje er, at man allerede i 2010 kunne finde gratis wi-fi i parken Stefan cel Mare. Desuden er der gode, moderne legepladser rundt om i byen, så hvis du er på ferie i Moldova med små børn, så kan de få sig en legepause her.

Tag på dagsture udenfor Chisinau
Når du holder ferie i Chisinau, er det en god idé at tage på forskellige dagsture. Og med en billig flybillet til Chisinau er det let at komme ud og se det spændende land.

Tag for eksempel ud til et af de store, underjordiske vinlagre, hvor den delikate moldoviske vin bliver opbevaret i endeløse gange med utallige flasker. Få smagsprøver, og køb nogle flasker med hjem til vinreolen.

Besøg Orheiul Vechi – et klosterkompleks, som er hugget ind i massive kalkstenstensklipper. Orheiul Vechi er et meget spændende og smukt sted at besøge, ikke mindst på grund af den enestående udsigt, der er over områdets natur.
Endelig kan du besøge den autonome region Transnistrien, der ønsker at blive en selvstændig republik. Transnistrien er på trods af dets konstant bevogtede grænser, egen møntfod og hovedstad (Tiraspol) dog stadig en del af Moldova.

Sådan finder du flyrejser til Chisinau
I vores søgemaskine der ligger øverst på siden kan du sammenligne priser på flybilletter til Chisinau. Vores søgemaskine vores blandt hundredevis af rejsebureauer og flyselskaber.

Hav en rigtig dejlig rejse til Chisinau.

Populære lufthavne med fly til Chisinau

Populære rejsemål i Østeuropa

Find rejsen til Chisinau her