Indvendig kuppel af en kirke med farverige freskomalerier og ikoner, oplyst af naturligt lys fra vinduerne.

Billige flybilletter til Moldova

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Moldova

Fra København

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Chisinau

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
11. jul 14. jul
CPH
RMO
RMO
CPH
Norwegian Air LC Busre 1 stop
LC Busre Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 2.234,- Vælg
Bedøm rejsemål (257 bedømmelser)
4.6

En lille ukendt perle i Østeuropa

Charmerende, naturskønt og desværre meget overset som feriemål – sådan er Moldova. Landet Moldova ligger i det sydøstlige hjørne af Europa, og hvis du gerne vil prøve noget andet end de sædvanlige feriesteder, så har Moldova meget at byde på.

Chisinau – Moldovas grønne hovedstad
Noget af det, der først slår én ved ankomsten til Chisinau, er alle træerne. Alle steder gror der træer, og det giver en fantastisk atmosfære i en by, som man hjemmefra havde regnet med ville være fyldt med gamle betonbygninger fra Sovjettiden.

Chisinau er en dejlig by med fine museer, grønne parker, gode caféer, fine butikker og et tilbagelænet byliv. Her er markeder med lokalt producerede varer og håndværk, malerier og forskellige gamle Sovjet-genstande.

Chisinau er ikke en stor by, sådan som du kender det fra for eksempel Berlin, London eller Paris, men det er en meget stemningsfuld og hyggelig storby, som vil overraske dig med sin personlighed og charme.

Gode vine og besøg i spændende vinkældre
Moldova er kendt i hele det østlige Europa for sin vinproduktion, og ude på landet vil du se utallige vinmarker med endeløse rækker af vinplanter, der bugner med frugt. Moldova producerer hvert år mange glimrende rødvine og hvidvine samt dessertvine og mousserende vine.

Det er en stor oplevelse at tage på besøg i en af de store underjordiske vinkældre, der findes flere steder i landet. Det er imponerende at gå rundt i de lange, mørke, højloftede gange, hvor tusinder og atter tusinder af vinflasker ligger på lager.

Guider fortæller om Moldovas vinproduktion, og du kan prøvesmage flere af vinene fra vinkældrene.

Så hvis du er vinentusiast og på jagt efter anderledes vinoplevelser, så er det en god idé at købe en billig flybillet og tage turen til Moldova. Her får du virkelig noget for pengene.

Transnistrien – En republik i republikken
Den lille, autonome republik Transnistrien valgte i starten af 1990’erne at udråbe sig selv som selvstændigt land. Men Moldova har aldrig anerkendt områdets selvstændighed, og på trods af en blodig borgerkrig i 1992 er Transnistrien officielt stadig en del af Moldova.

Transnistriens hovedstad, Tiraspol, er en levende by med utroligt hjertevarme indbyggere. Her er gode restauranter og en del fine seværdigheder.

Der er en helt særlig stemning i Transnistrien, og mange af områdets indbyggere sværger til Sovjettiden og dens kommunisme. Og selvom Transnistrien i realiteten ligger indenfor Moldovas grænser, så har området skabt sin egen møntfod og politi, samt et militær, der bevogter grænsen ind til det resterende Moldova.

Flybilletter til Moldova
På Travelmarket kan du søge flyrejser til Moldova blandt mange forskellige selskaber. Brug søgeboksen ovenfor og du er godt på vej til de billige billetter.

Hav en rigtig god rejse til Moldova.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Moldova:
København til Chisinau
25. december til 29. december fra kr. 1.217,-

De mest populære lufthavne i Moldova

Populære rejsemål i Østeuropa