COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Mekong Deltaet

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.758,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 7.138,- Fra 25.104,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Mekong Deltaet

Giac Lamp-pagoden (Ho Chi Minh City)
Pagoden, der anses for byens ældste, blev opført i 1744. Kort før man kommer til pagoden, ligger der et 32 meter højt tårn, der blev opført i 1993. Inde i pagoden finder man et stort antal bronzefigurer, hvoraf den ældste er fra det 18. Århundrede. Det særprægede alter har 49 arme.
Museet for krigsforbrydelser (Ho Chi Minh City)
Museet, der har åbent alle dage, ligger i byens franske del, Saigon. På museet er udstillet flere amerikanske fly og helikopetere, der var i brug under krigen. En stor fotoudstilling beskriver krigens rædsler.
Postkontoret (Ho Chi Minh City)
Meget usædvanligt er byens postkontor blandt seværdihederne. Bygningen blev opført i 1886-91 og på facaden mindes vigtige videnskabsmænd. Specielt interessant for danskere, mindes H.C. Ørsted, der jo som bekendt opdagede elektromagnetismen.
Flydende markeder (Mekong Deltaet)
Mekong-deltaget er berømt for sine flydende markeder, hvor alskens herligheder sælges. De handlende ankommer i både og varerne skifter hånd fra båd til båd. Med en utrolig snilde lykkes det bådførerne at manøvrere uden om hinanden. Markedet i Phung Hiep er et besøg værd, for her kan man se hele markedet fra broen.
Fuglereservater (Mekong Deltaet)
I Dong Thap provinsen finder man de berømte fuglereservater, Tam Nong og Vuon Co Thap Muoi. Reservaterne er hjemsted for for tusindvis af vadefugle og man finder blandt andet den sjældne rødhovede trane i reservaterne.
Nui Sam (Mekong Deltaet)
Nui Sam er et højt bjerg der ligger i nærheden af Chau Doc, der er en lille by tæt på grænsen til Cambodia. Fra toppen af bjerget er der en storslået udsigt. Man kan se Mekong-deltaget brede sig ud over landskabet på den ene side og på den anden, kan man se langt ind i Cambodia, hvorfor der er stationeret en vagtpost på toppen.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Hanoi
• Ho Chi Minh City
• Hue
• Nha Trang
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.