Rejsebureauer Malaysia

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Kultur

Oplev Malaysias pulserende storby og kombiner den eventuelt med et ophold på en af de eksotiske øer.

Malaysia

Malaysia byder på et sandt slaraffenland af oplevelser, og trods mange positive tilbagemeldinger fra rejsende til landet, har det aldrig helt vundet nordeuropæernes hjerter. Det er en skam for Malaysia har et kæmpe potentiale for at opfylde de flestes rejsedrømme: Maleriske fiskerbyer Teplantager i højlandet Jomfruelige tropiske regnskove Kilometervis af mennesketomme hvide sandstrande Nogle af verdens smukkeste koralrev og et mageløst dyre- og planteliv

Pangkor

Pangkor Island er ideel til en afslappende ferie. På vores resort har i den skønne strand foran resortet og den frodige natur bagved.

Malaysia

Efter nogle indledende dage i Singapore oplever du to sider af Malaysia, Thailands nabo i syd. Dels paradisøen Langkawi, dels den pulserende hovedstad Kuala Lumpur.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.