Rejseguide til Kirkenes

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) - Fra 3.485,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kirkenes
Indbyggere
5000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Kirkenes

Bedste rejsetid

Top
Kirkenes er bedst at besøge sommer eller forår med mindre man kan lide at gå i hi. Om vinteren ser man aldrig solen i Finnmarken. Nordlyset, som blafrer over himmelen på klare dage, er selvfølgelig en særlig oplevelse, men endnu mere særlig er somrene, hvor solen aldrig helt går ned over Kirkenes.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Kirkenes er ikke den store festby, men til gengæld er den interessant, hvis man er naturelsker. Nordkapp, midnatssolen og det uendelige ishav er fantastiske rejsemål, der kan nås og opleves fra Kirkenes. Man kan også krydse grænsen til Rusland eller Finland eller tage til Øvre Pasvik Nasjonalpark, hvor man kan møde sjældne fuglearter, bjørne og ulve.

Overnatning / Hotel

Top
Kirkenes er en lille by, så det myldrer selvfølgelig ikke med hoteller. Der er dog flere gode af slagsen i forskellige prisklasser. Desuden har Kirkenes et godt vandrehjem. Hvis man er til mere barske oplevelser kan man vandre ud på vidden, det store tundralignende område, og overnatte. Bestil hotel i Kirkenes her

Lokal transport

Top

Taxi

Der findes taxier i Kirkenes, men ikke mange. Man kan ikke regne med at kunne praje en på gaden, men må selv ringe efter en.

Alternativ transport

Der er en indenrigs lufthavn i Kirkenes. Desuden kører der busser til og fra byen. Et oplagt transportmiddel på den rette årstid er desuden en snescooter.

Specielle forhold

Top
Man kan tage en tur til Rusland eller Finland fra Kirkenes. For at komme til Rusland skal man dog have visum.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.