Panoramaudsigt over en livlig strandpromenade med moderne højhuse i baggrunden under en klar himmel.

Billige flybilletter til Israel

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Israel

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Tel Aviv

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
15. sep 22. sep
CPH
TLV
TLV
CPH
LC Busre 1 stop
LC Busre EasyJet 1 stop
Fra kr. 1.576,- Vælg
5. jan 19. jan
CPH
TLV
TLV
CPH
Lufthansa 1 stop
Swiss 1 stop
Fra kr. 1.640,- Vælg
30. jul 15. okt
CPH
TLV
TLV
CPH
Wizz Air Aegean Air 2 stop
Aegean Air Wizz Air 2 stop
Fra kr. 2.434,- Vælg
30. jul 12. aug
CPH
TLV
TLV
CPH
Norwegian Air Wizz Air 1 stop
Aegean Air EasyJet 2 stop
Fra kr. 3.036,- Vælg
28. jul 4. aug
CPH
TLV
TLV
CPH
Wizz Air 1 stop
Keystone Air Service Wizz Air 1 stop
Fra kr. 3.096,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Israel

Hvad koster flybilletter til Israel?

Flybilletter til Israel kan være overraskende billige. Du kan oftest finde flybilletter til under kr. 1000. Vi har endda set returbilletter til mindre end kr. 500 i vores søgninger.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Israel?

Det er normalt klart billigst at flyve til Ben Gurion Lufthavnen, der både er lufthavn for Tel Aviv og Jerusalem. Der er også internationale lufthavne i Haifa og Eilat.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Israel?

Du kan flyve billigt til Israel fra både København, Billund og Hamborg, så inkluder alle disse lufthavne i din søgning.

Hvilke flyselskaber flyver til Israel?

Blandt de flyselskaber som du kan komme til at flyve med på din rejse til Israel er: Wizzair, LOT, Ryanair, EasyJet, Norwegian, Pegasus Airlines og flere andre.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Israel?

En direkte flyvning fra Danmark til Israel tager cirka 4,5 timer. Skal du have et stop undervejs, kan rejsen tage fra 6 timer og opefter.

Bedøm rejsemål (232 bedømmelser)
4.5

Flyv til Israel – Det Hellige Land

LEVENDE HISTORIE: Når man flyver til Israel, venter der historiske oplevelser, badeferie og store dykker- og naturoplevelser ud over det sædvanlige. Israel er et overflødighedshorn for turister.

Israel har mange kontraster, men mest af alt er landet et paradis for turister. De strømmer til landet, der også går under navnet “Det Hellige Land”.

I runde tal kommer 3,5 millioner for at se de historiske og bibelske monumenter og bygninger eller gå på et af de mange museer i Israel. Landet, der har flere museer per indbygger, end noget andet land i verden.

Feriegæsterne flyver naturligvis også til Israel for at dykke i det berømte Røde Hav og for at opleve nogle af verdens bedste strande. Israel har det hele.

Fly til Israel

Israels vigtigste internationale lufthavn er Tel Avivs store Ben-Gurion Internationale Lufthavn. Den ligger omkring 40 kilometer fra Jerusalem og 10 kilometer fra Tel Avivs centrum. Israels anden internationale lufthavn, som bruges meget af charterselskaberne, ligger i Ovda 60 kilometer nord for Eilat ved det Røde Hav. Har man købt flybillet til dykker- eller charterferie, er det derfor med stor sandsynlighed her, man lander.

Sikkerheden i israelske lufthavne er høj. Derfor kan det også ved afrejse være en god ide at være i lufthavnen i god tid. Men de ansatte i lufthavens sikkerhedsområder er altid venlige, hvilket letter de forskellige tjek.

Det historiske Israel

Det gamle Jerusalem er kendt af de forskellige trosretninger som en hellig by. Grædemuren er kendt af de fleste – og det er det helligste sted for jøderne. Den vestligste væg er ifølge overleveringen den sidste rest af Jerusalems tempel.

For de kristne er det Den Hellige Gravs Kirke, der er det helligste sted i byen. Muslimerne anser Klippemoskeen og Al-Aqsa-moskeen for de tredje helligste steder i Islam.

Byen har en række andre seværdigheder som Zionbjerget, Oliebjerget og de smukke maleriske kvarterer, der er delt op i kristne, muslimske, armenske og jødiske kvarterer.

Den moderne storby Tel Aviv, der af nogle kaldes for Den Hvide By, er også et turistmål i sig selv. Det skyldes de over 4.000 bygninger, der er bygget i Bahaus-stilen i 1930’erne af tyskfødte jøder, der var emigreret til det daværende britiske mandatland Palæstina.

Betlehem har en rig bibelsk historie og er meget velbesøgt af turister fra hele verden. Det samme gælder for Nazaret. Generelt kan man sige om Israel, at man næsten ikke kan tillade sig at nævne nogen steder frem for andre, fordi landet er så rigt på historiske levn, at man faktisk burde nævne dem alle. Er man historieinteresseret, så er en flybillet hertil den bedste investering, man kan gøre.

Dyk og se

Selvom Israel har de skønneste historiske bygninger, så er det ikke derfor, at turisterne flyver til Eilat. Byen ligger ved Aqababugten og er velkendt i dykkerkredse, for det er her de fleste dykkerturister tager hen. Ud for byen under vandet i Det Røde Hav ligger nemlig verdens nordligste koralrev.

Det er meget velbesøgt, men dykningen er nænsom og bæredygtig, selvom det anslås, at der foretages mindst 250.000 dyk om året. Vandet er hele året rundt på behagelige 21-25 grader. Samtidig er havvandet utroligt klart, og man kan se helt op til 30 meter frem, da der ikke er nogen strøm af betydning.

En dykkertur i Det Røde Hav giver mulighed for smukke og farverige indtryk i noget nær ideelle forhold. Eilat er derfor blandt verdens top-destinationer for dykkere.

Andre tager til byen alene for at bade, og det er bestemt også en stor oplevelse. Strandene ud til Rødehavet er perfekte – intet mindre.

Wellness

Det Døde Hav bliver ofte besøgt af turister med et ganske særligt formål for øje – wellness. De flyver simpelthen hertil for at få det bedre ved at bade i Det Døde Hav.

Ifølge fortalerne så er det meget saltholdige vand godt for især mange hudlidelser, og vandet indeholder da også ekstremt meget salt. Faktisk kan man flyde i vandet helt uden anstrengelser, da saltvandet bærer kroppen op.

En flybillet til en af de mange ferieresorts ved Det Døde Hav er også en fantastiske ferieoplevelser ved det laveste sted på jorden – hele 417 meter under havet. Saltindholdet er 340 gram per liter vand, fordi vandet, der flyder hertil, fordamper ekstremt hurtigt. Det ekstremt høje saltindhold får psoriasis patienter til at valfarte hertil fra hele verden.

Med en flybillet til Israel er der fantastiske oplevelser i vente, uanset om man er til historie, dykning, badeferie eller wellness. Israel har det hele. Flybilletten finder du på Travelmarket.dk, hvor du kan søge blandt mange forskellige flyselskaber.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Israel:
København til Tel Aviv
2. september til 9. september fra kr. 1.316,-

De mest populære lufthavne i Israel

Populære rejsemål i Mellem-østen