Langstrakt kystlinje med sandstrand og by skyline.

Afbudsrejser til Israel

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Israel

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Israel?

Du kan rejse til Israel med TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Israel?

Du kan rejse til Israel fra følgende lufthavne: København.

Er afbudsrejser til Israel populære?

Ja, afbudsrejser til Israel er populære. Vores brugere giver Israel 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Israel?

Prisen på afbudsrejser til Israel skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5.575,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (63 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Israel

Her i vores søgemaskine finder du alle de spændende afbudsrejser til Israel.

Israel er et spændende land med mange kontraster. Her er mulighed for at få en den lange historie og dens påvirkning i dagligdagen ind under huden med nogle spændende udflugter og oplevelser. Men her er bestemt også et livligt strandliv, hvor mange også tager dykkerbriller og snorkel med, da forholdene til at udforske livet under havets overflade er ideelle. I Eilat ligger en masse dykkercentre, da der langs Rødehavskysten ligger et af verdens nordligste koralrev. En helt fantastisk og ubeskrivelig oplevelse.

I Det Døde Hav, som ligger i øst, kan man opleve et sandt naturfænomen. Det høje saltindhold har renset vandet for alt liv. Her kan man flyde i det tykke, saltholdige vand. Det er så godt som umuligt at dykke med et saltindhold på så højt niveau.

Ofte er grunden til, man vælger en af de fristende afbudsrejser til Israel, at man er imponeret over landets fascinerende historie, samtidig med man ønsker en ferie med masser af sol, varme og skønne badestrande.

I Israel er der både Burger King, moderne cafeer og et pulserende byliv. Men samtidig er der en masser af historiske bygninger og arkæologiske udgravninger, så det er et interessant mix af nutidens livsstil og den betydningsfulde historie.

Af spændende kulturelle oplevelser kan man besøge grædemuren i Jerusalem, byen der har været midtpunkt for forskellige befolkninger og religioner. Og derudover vil Betlehem med sin bibelske historie uden tvivl være en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. En tur til Nazaret eller Herodes klippefæstning Masada, vil også kunne give uforglemmelige ferieminder.

Listen med spændende oplevelser kunne fortsætte længe endnu, men det er vigtigt, at man planlægger afbudsrejser til Israel, så de passer med de ønsker og mål, man har for rejsen. Der er så meget at se, at man ikke kan nå det hele, selv med en 14 dages ferie med udflugter hver dag.

Vælger I en af de spændende afbudsrejser til Israel, kan I forvente et klima, hvor sommeren er lang og tør. Den starter i april og slutter først i oktober. Klimaet er i vintermånederne mildt og tørt. Klimaet kan dog variere en del fra region til region, så det anbefales at tjekke vejrudsigten for netop det område, I kunne tænke jer at besøge, før rejsen bestilles.

Israel er geografisk placeret i Mellemøsten, mod vest ligger Middelhavet. I øst den Store Syrisk-Afrikanske Gravsænkning og i syd ligger Det Røde Hav. Israel grænser op til Syrien, Ægypten, Jordan og Libanon. Befolkningen bor primært i den nordlige og mellemste del af Israel. I syd ligger Negevørkenen og Aravaørkenen. I Israel finder man også verdens laveste punkt, Det Døde Hav med hele 416 meter under havoverfladen.

Afbudsrejser til Israel er altså noget for dig, hvis du vil have en ferie med historiske oplevelser i et land med et skønt klima. Israel skal opleves, det kan ikke beskrives med ord.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Find en billig afbudsrejse til Israel

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Israel?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Israel, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Israel.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Israel | Sista Minuten till Israel

Rejsemål med afbudsrejser til Israel