Afbudsrejser til Eilat

Afbudsrejser til Eilat

Bedøm rejsemål (193 bedømmelser)
4.5

Afbudsrejse til det smukke Eilat i Israel

Hvis du godt kunne tænke dig at opleve Israels absolut eneste havneby ved det Røde Hav, så er Eilat det rigtige rejsemål for dig.

Du har nu mulighed for at komme på en afbudsrejse til Eilat, hvor du kan få et hav af kulturelle oplevelser i byen som årligt bliver besøgt af omkring 1 million turister.

Eilat er et meget populært rejsemål i Israel, og det er bestemt ikke uden grund, at folk rundt omkring i verden søger mod den smukke by. Her har man nemlig mulighed for at opleve en fantastisk strand, koralrev og sol hele året rundt.

Eilat består af en hav af hoteller, indkøbscentre, badestrande samt et utal af forskellige spisesteder. Derudover har byen et pulsende og energisk natteliv med rigtig mange natklubber, så hvis man er til fest og farver er Eilat uden tvivl et fantastisk rejsemål.

Solskin i Eilat 359 dage om året

Hvis man tager på afbudsrejse til Eilat kan man forvente sol og et gradetal som typisk befinder sig et sted imellem 30 og 45 grader i dagtimerne. I vinterhalvåret kommer temperaturen typisk ikke under 20 grader. Denne varme er typisk behagelig selvom temperaturen er høj i forhold til hvordan den er i Danmark. Dette skyldes, at der i Eilat er en rigtig god luftfugtighed, som gør varmen behagelig. Derudover er vandtemperaturen også så god, at der er mulighed for at bade året rundt, da vandet stort set altid har en temperatur, som ligger på 21 – 25 grader. Der er også mange der benytter deres besøg til Eilat til at udnytte de super gode dykkerfaciliteter, som byen har.

Mange penge at spare med afbudsrejse til EilatDer er rigtig mange penge at spare, hvis du vælger at benytte dig af afbudsrejser, og ofte kan du komme på nogle rejser til markant lavere priser, end det som rejserne normalt koster, så hvis du er til sol og varme, så er Eilat et oplagt rejsemål for dig.

Så overvej om din næste afbudsrejse skal gå imod det solrige Eilat.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Eilat | Sista Minuten till Eilat

Find rejsen til Eilat her