Billede af en havnefront i Eilat ved solnedgang med både, palmer og moderne bygninger.

Rejser til Eilat

I den sydligste del af Israel, som landets eneste havneby ved Det Røde Hav, med 360 solskinsdage om året, ligger ferieparadiset, byen Eilat.
Bedøm rejsemål (102 bedømmelser)
4.2

Vidunderet Eilat

Byen bugner af trendy butikker, fantastiske restauranter, indkøbscentre, badestrande og hyggelige caféer. Som noget sjældent er Eilat en momsfri-zone, hvilket gør indkøbsmuligheder i byen langt billigere. Om dagen foregår byens liv på de mange, paradisiske badestrande ved Det Røde Hav. Det Røde Hav har en konstant temperatur på mellem 21-25 grader, og området hvori byen ligger har et særligt, gunstigt klima, hvilket gør strandende til et sjældent set ideelt sted for farverige koraller, tropiske fisk og perfekt dykkermuligheder. Om natten er byen kendt for sit vilde og trygge natteliv. Eilat er en perfekt sammensat by, som kan besøges af alle slags rejsende.

Eilats mange muligheder med en charterrejse

Eilat er i Israel kendt som en af landets mest rolige, venlige og imødekommende byer. Dette skyldes blandt andet, at Eilat er adskilt fra resten af landet af en kæmpe ørken. Fra Eilat er der rig mulighed for at udforske denne ørken, hvad enten man vil tage på en klassisk ørkenvandring, på ørkensafari eller stå på ski på ørkenens sand!

På Eilats mange badestrande findes – udover skønne strandbarer og restauranter – mange aktivitetssteder. Her kan man blandt andet komme med på undervandsafari, på dykkerkursus eller på vandski. På nogle af strandende, når den orangefarvede solnedgang breder sig, tændes der lys i strandbarerne, som byder på lækre drinks, musik, fest og dans.

I Eliat finder man hoteller og hostels i alle prisklasser. Mens de unge kan indlogere sig på hostels med andre unge fra hele verden, kan børnefamilien tjekke ind på et af de mange luksuriøse hoteller i byen eller ud til vandet.

Eilat er pulserende, livlig by, hvor mulighederne for en perfekt ferie er uendelige.

Besøg ferieparadiset Eilat.

Andre rejsemål til Øvrige Israel