Rejseguide til Ho Chi Minh City

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.024,- Fra 4.150,- Fra 4.033,-
Charter (fly+hotel) Fra 5.701,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ho Chi Min City/Saigon
Indbyggere
5.000.000
Tidszone
Ho Chi Min City ligger i den samme tidszone som resten af landet.

Bedste rejsetid

Top
Det er altid varmt i Ho Chi Min City, og fra december til april er det rigtig varmt. Fra maj til oktober er der regntid. Det regner oftest kun et par timer om dagen, men så er nedbøren til gengæld også heftig.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Traditionel vietnamesisk musik og dans er der ikke meget af i Ho Chi Min City. Derimod er der et veludviklet natteliv med et væld af diskoteker, barer og natklubber. I foråret og efterårsmånederne er det højsæson på byens teatre, hvor der opføres både musikforestillinger og teater.

Overnatning / Hotel

Top
Der skyder hele tiden nye hoteller op i Saigon, hvor man finder alt fra billige hoteller, der matcher enhver rygsækrejsenes budget til store femstjernede luksushoteller. De billige hoteller finder man primært i området omkring De Tham og Pham Ngu Lao. Bestil hotel i Ho Chi Minh City her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er hård kamp om kunderne blandt taxachaufførerne i Saigon, så det er ikke ualmindeligt at se to taxaer køre om kap for først at kapre kunden. Langt fra alle vogne har taxameter, så prisen skal aftales med chaufføren. Man kan også hyre private biler med chauffør i Saigon.

Alternativ transport

En cyclo er en vietnamesisk cykeltaxa. Mange af de store hoteller har cycloer tilknyttet, selv om de har forbud mod at køre i nogle dele af byen. Det anbefales kun at benytte hotellernes cycloer efter mørkets frembrud på grund af den megen kriminalitet.

Specielle forhold

Top
Vil man køre i cyclo efter mørkets frembud skal man altid vælge en, der har tilknytning til hotellet.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.