COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Det nordlige Vietnam

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 4.777,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

I højsommeren fra juli til august kan der forekomme voldsomme oversvømmelser i det nordlige Vietnam. Langt bedre er det at besøge området fra april til juni og igen fra september til december. Hvis man vil undgå højsæsonen skal man undlade at besge området i oktober og november.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Hele landet ligger i den samme tidszone.

Kultur og underholdning

Hvis man er til teater og koncerter skal man ikke tage til det nordlige Vietnam. Området er derimod oplagt til et studie i forskellene på de etniske minoriteter. Området byder indbyder endvidere til lange vandreture i den storslåede natur.

Overnatning / Hotel

Top
I den dejlige natur i det nordlige Vietnam finder man mange små hyggelige hoteller. Stiller man store krav til komforten bør man nok ikke besøge området, for det er langt fra alle hotellerne der har varmt og rindende vand. Til gengæld kan man overnatte i naturskønne omgivelser. Bestil hotel i Det nordlige Vietnam her

Lokal transport

Top

Taxi

I de landlige områder kører der ingen taxer.

Alternativ transport

Skal man rundt i området kan det enten gøres i leje bil med chauffør eller i tog. Toget er et glimrende og langt billigere alternativ til bilen. Også motorcykler er udmærket transportmiddel, hvis man skal tilbagelægge store afstande. De kan lejes billigst, hvis man henvender sig direkte til udlejerne eller førerne fremfor først at kontakte et turistbureau.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.