COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Juryen - Danmarks bedste rejseblog

Juryen

Christian Adamsen


Ansvarshavende redaktør på Rejsemagasinet Vagabond


Christian startede forlaget Vagabond op i 1993 og har udgivet rejsemagasiner siden 1994, .vagabond.info siden 1998 og Rejsemessen for Kvalitetsrejser siden 1994. Kvalitet er den røde tråd i Vagabonds arbejde, og Vagabond går meget langt, for at kunne bringe den gode historie og den unikke fotoserie.

Rejsemagasinet Vagabond | Rejsemessen for Kvalitetsrejser

--------------------------------------

Martin Fyhn Lykke Lladó


Rejsefotograf, Gaia Moments


Martin har arbejdet som professionel rejsefotograf i over 20 år. Hans billeder er blevet publiceret i et utal af rejsepublikationer, både herhjemme og i udlandet. Martin er blandt andet tilknyttet rejsebogsforlaget Lonely Planet, hvor han har opnået at have flere forsidebilleder på de verdenskendte guidebøger. Martin er desuden tilknyttet en række internationale billedbureauer, såsom Getty Images, iStockphoto, Alamy, Plainpicture og Scanpix.

Instagram | LinkedIn

--------------------------------------

Miriam Risager


Professionel rejseblogger på AdventurousMiriam.com


Miriam er en professionel dansk rejseblogger med mere end 100.000 følgere på tværs af Facebook, Twitter og Instagram. På sin blog AdventurousMiriam.com blogger Miriam om sine eventyr og viser dig verden igennem sjove oplevelser og masser af rejsetips.

AdventurousMiriam.com | Facebook | Instagram | Twitter 

--------------------------------------

Ole Egholm


Stifter af De Berejstes Klub – Har besøgt 112 lande
 
Ole Egholm er stifter af De Berejstes Klub og har selv rejst i 112 lande. Han har været direktør hos rejsebureauet Wasteels Rejser 1992-2006 og driver i dag analysefirmaet Dansk Brancheanalyse ApS. Du kan læse mere om Ole Egholm her.

De Berejstes Klub | Dansk Brancheanalyse 

--------------------------------------

Kenneth Karl Nielsen


Content Marketing Manager på Travelmarket og rejseblogger

Kenneth er hovedansvarlig for Travelmarkets rejseblog, hvor læserne kan finde inspiration og hjælp til at finde de bedste og billigste rejser. Kenneth startede i 1999 hjemmesiden BackpackerPlanet.dk, og han blogger i dag primært på rejsebloggen Globetrotters.dk.

Travelmarkets rejseblog | Globetrotters.dk | BackpackerPlanet.dk
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.