Familieferie med Eliza was here

Tag på familieferie med Eliza was here

Thiamka Margrethe Pedersen
Elsker du at være på familieferie og bare nyde at være sammen med dine børn eller børnebørn, uanset om de er store, små eller måske begge dele? Siden 2001 har charterselskabet Eliza was here lavet skønne pakkerejser, der inkluderer fly, lejebil og autentiske indkvarteringer, hvoraf flere er velegnede til børnefamilier. Læs videre, og bliv inspireret til jeres næste familieferie med Eliza was here, og se samtidig, hvilke dejlige feriemål Eliza tilbyder lige nu.

Artiklen er sponsoreret af Eliza was here

Elizas autentiske indkvarteringer

Klik her, hvis der er noget bestemt, du ønsker at læse om:

* Hvem er Eliza (was here)?
* Elizas indkvarteringer – Også til familieferien inkl. rabatkode
* Elizas 3 populære hoteller – velegnet til småbørnsfamilier
* Elizas 3 populære hoteller – velegnet til familier med større børn
* Elizas prisniveau og tilbud

Hvem er Eliza (was here)?

Eliza was here er specialister i ferier væk fra masseturismen i Middelhavsområdet. Her er der stort fokus på at nyde en ferie i autentiske rammer blandt de lokale.

Gæstfrie lokale

Eliza sørger for dejlige rejsepakker, der udover indkvartering inkluderer fly samt lejebil. På den måde har I følelsen af frihed, og kan fx nyde en dag på en øde strand eller tage på opdagelse i en lille by i bjergene.

Altså er Eliza ikke et typisk charterselskab, men hun har et rigtigt godt alternativ til den traditionelle charterferie.

Eliza har håndplukket alle indkvarteringerne, og de er kendetegnende ved, at de ligger på uspolerede og rustikke steder. Hun besøger dem årligt for at sikre, at standarden lever op til hendes forventninger, og at ejerne er yderst gæstfrie som altid.

Forplejning på familieferie


 

Elizas indkvarteringer – Også til familieferien

Mange børnefamilier vælger store All-Inclusive resorts, da det er praktisk. Derudover er man også sikker på underholdning, forskellige aktivitetstilbud og måske også at møde andre familier med børn.

Eliza kan sagtens forstå- og se fordelene og trygheden i All-Inclusive ferier i mere turistede indkvarteringer og områder. Hun tilbyder bare alternativer til familier, der gerne vil prøve- samt vise deres børn en anden ferieform – i mere autentiske omgivelser.

Hos Eliza was here tror man på, at børn nyder en autentisk ferie lige så meget som de store charterferier. Hvis bare der er en pool, så er børnene oftest glade og tilfredse.

Familien kan også tage på opdagelse sammen i eget tempo. Dette er nemlig dejligt nemt, da Eliza sørger for en lejebil, som giver frihed og uafhængighed under en ferie, – så ingen varme turbusser her!

Billeje - ture i området

Og hvis I i familien har lyst til at slappe af ”derhjemme”, så er det også ideelt. I kan enten nyde roen i en villa med privat indkvartering, eller hos en mindre, børnevenlig indkvartering. Her vil børnene også have mulighed for at lege med andre børn – men hvor stedet ikke er så stort, at det er et forstyrrende element i ferien.

Nedenfor kan du læse om Elizas forslag til steder, hvor I kan holde familieferie. Hotellerne er delt op i to, alt efter hvilken målgruppe de egner sig til – nemlig småbørnsfamilier og familier med større børn. Læs videre om hotellerne nedenunder billedet.

Store og små børn på ferie


 

Elizas 3 populære hoteller for småbørnsfamilier

Der er rigtigt mange hoteller for småbørnsfamilier at vælge imellem, men Eliza har fremhævet disse tre:

Castellare di Tonda

Kort sagt: ”Her kan man virkelig udleve ens italienske feriedrøm samtidig med, at hele familien kan nyde hinanden og slappe af”.

Det ægte toskanske landliv i Montaione er lige præcis det, som Castellare di Tonda kan byde på. Takket være beliggenheden på et bakkedrag, kan I nyde de mageløse udsigter over bakkerne. I oplever den skønne natur overalt, og I er omgivet af vinmarker, træer og grønt landskab. På grund af de mange hektarer jord, har I altid en følelse af ro og plads.

Der findes et lille supermarked til de mest nødvendige dagligvarer, miniklub til børnene, et spa- og wellness-center til de voksne samt tennisbane og golfbane. Beliggenheden er også perfekt i nærheden af byer som Sienna, Luca, Firenze, Pisa og San Gimignano.

Familieferie i Toscana

Se og læs mere om Castellare di Tonda.

Son Calo

Kort sagt: ”Dette er et af de skønneste steder på Mallorca, hvor man kan nyde roen med familien, men samtidig opleve en masse – når man har lyst til det!”

Midt på Mallorca ligger San Calo i rolige rustikke omgivelser – i nærheden af landsbyen Petra. Indkvarteringen har en stor swimmingpool med liggestole og med en smuk udsigt over det grønne landskab.

Son Calo er en gammel landejendom, der er nyrenoveret, og I bydes velkommen i autentiske lejligheder med alle de moderne faciliteter, I kunne drømme om.

På grund af ejendommens placering, kan I tage på opdagelse i de flotte bjerge med dertilhørende bjerglandsbyer, samt køre ud til kysten og nyde alle de skønne strande.

Familieferie på Mallorca

Se og læs mere om Son Calo.

Villas Delight

Kort sagt: ”Her kan man være privat, når man ønsker det – men man kan også møde de andre familier ved fælles poolen, hvor børnene har mulighed for at lege sammen.”

Villas Delight er beliggende på Kreta i grønne, landlige omgivelser omgivet af oliventræer. Der er en panoramisk udsigt over dalen, og i det fjerne kan I skimte havet. De fleste villaer og lejligheder har privat swimmingpool, med undtagelse af tre lejligheder, der deler en fælles swimmingpool.

George og sønnerne Manos og Michalis sørger for en varm velkomst, og George giver gerne mange gode tips til ture i området.

Den nærliggende idylliske landsby Sitia er et besøg værd, og her finder I diverse restauranter. Sitia har også en fin sandstrand, og den smukkeste strand på østkysten er ved Vai, hvor palmerne vokser på stranden!

Hvis I virkelig er i feriestemning og gerne vil hoppe madlavningen over, så er der en taverna på stedet, hvor I kan nyde en dejlig morgenmad og evt. også aftensmad.

Familieferie på Kreta

Se og læs mere om Villas Delight.


 

Elizas 3 populære hoteller for familier med større børn

Der er rigtigt mange hoteller for familier med større børn at vælge imellem, men Eliza har fremhævet disse tre:

El Chorro Villas

Kort sagt: ”Hvis man gerne vil på en mere aktiv familieferie, så finder man alle mulighederne lige på dørtrinnet hos El Chorro Villas. Samtidig har man masser af privatliv og ro til at slappe af.”

I udkanten af naturområdet Desfiladero de los Gaitanes i Andalusien ligger de ti komfortable og rummelige El Chorro Villas. De er bygget op ad en bjergskråning og ligger spredt, så der er masser af privatliv. Hver villa har en stor egen have med privat swimmingpool, patio med havemøbler samt grill.

Villaerne er perfekt beliggende til at tage på opdagelse i Andalusien. Nemlig ikke for langt fra kysten og de gyldne strande, og samtidig perfekt til at kunne tage på vandre- og klatreture i bjergene. Det er også muligt at tage på ride-, mountainbike- og quadbiketure i området.

Familieferie i Andalusien

Se og læs mere om El Chorro Villas.

Ellotis Villas

Kort sagt: ”Ellotis Villas er den perfekte base på Kreta. 5 km til strandene, tæt på de større byer – hvis man vil ind til mere livlige omgivelser – og beliggende ude i naturen med alle mulighederne, der kommer hertil.”

Alle Ellotis Villas har egen have med swimmingpool. Villaerne er beliggende i et af de smukkeste områder på Kreta, nemlig Vamos. Der er udsigt til bjergkæden Lefka Ori og byerne Chania og Rethymnon, som ligger ca. 25 minutter fra Ellotis Villas.

Der er muligheder for gode spadsereture omkring villaerne i det private område på 15 hektar. Villaerne er indrettet i traditionel græsk stil, men med alle moderne faciliteter.

Familieferie på Kreta

Se og læs mere om Ellotis Villas.

Relais Parco Cavalonga Apartment

Kort sagt: ”Her kan man opleve alle de sicilianske landsbyer og storbyer, man altid har drømt om. Og hvis man vil slappe af, kan man blive hjemme eller tage en lille køretur til én af de skønne strande på øen!”

Relais Parco Cavalonga ligger i Ragusa, som er en idyllisk og samtidig flot landsby på Sicilien. Den er opdelt i en antik-del og barok-del, og er virkelig et besøg værd. Den ægte sicilianske gæstfrihed finder du her og i landsbyerne i nærheden.

Landejendommen ligger i naturskønne omgivelser lige midt i naturområdet Iblea. I den store have er der to swimmingpools med solsenge, og herfra er der en pragtfuld udsigt over det smukke landskab. I naturparken er der iøvrigt mange muligheder for skønne vandreture.

Familieferie på Sicilien

Se og læs mere om Relais Parco Cavalonga Apartment.


 

Har du også fået lyst til at tage på familieferie med Eliza was here?

Eliza har et væld af skønne ferier at vælge imellem, og en ferie med Eliza was here er et godt alternativ til den traditionelle charterferie.

Og du kan også besøge Eliza was here’s hjemmeside.

Se alle rejsemålene herunder, og klik på det ønskede tilbud for at læse mere.
Husk, at alle priserne inkluderer fly, ophold og lejebil.

Spanien med Eliza was here

Se flere rejser til Spanien med Eliza was here

Grækenland med Eliza was here

Se flere rejser til Grækenland med Eliza was here

Italien med Eliza was here

Se flere rejser til Italien med Eliza was here

Portugal med Eliza was here

Se flere rejser til Portugal med Eliza was here

Malta med Eliza was here

Se flere rejser til Malta med Eliza was here

Marked i idyllisk landsby

Fotos:

Topfoto (c) Familie i pool/ Getty Images/ monkeybusinessimages
Familie i stole ved solnedgang/ Getty Images/ skynesher
Gæstfri lokal/ leveret af Eliza was here ©
Mad/ leveret af Eliza was here ©
Bil med hund/ leveret af Eliza was here ©
Børn spiser is/ Getty Images/ DragonImages
6 hotelbilleder/ leveret af Eliza was here ©
Grøntsager på marked/ leveret af Eliza was here ©


 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.