Seværdigheder Bali

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.979,- Fra 3.708,- -
Charter (fly+hotel) Fra 5.534,- Fra 5.259,- Fra 7.054,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Bali

Besakih - templet over dem alle (Bali)
Besakih er Balis modertempel, det helligste af alle templer. Ikke mærkeligt at det ligger på Gunung Agungs skråninger. Hér findes tre hovedtempler dedikeret til Shiva, Brahma og Wishnu - den hinduistiske treenighed. For balinesere er et besøg til Besakis en pilgrimsfærd.
Candidasa - en gammel fiskerby (Bali)
Denne gamle fiskerby i det østlige Bali har en dejlig tilbagelænet atmosfære, og ligger tæt på en række seværdigheder.
Goa Gajah - elefantgudens hule (Bali)
Hulen er opført til ære for hindu-guden Ganesh. Stedet menes oprindeligt at være opført som et kloster i det 11. århundrede. På stedet er der også en slags swimmingpool, der måske er blevet brugt som renselse før religiøse ceremonier.
Gunung Batur - besøg en aktiv vulkan (Bali)
Gunung Batur er det naturlige valg, hvis man vil besøge en af Balis vulkaner. Den er let at bestige, opstigningen gøres om morgenen inden solopgang, og det er en fantastisk udsigt fra toppen. Der er dog mange turister og dermed også mange, der vil snyde dig.
Kuta - Balis turistcentrum (Bali)
Kuta er turist byen på både godt og ondt. Det finder man denne unge australier med surfsbrættet sammen med backpackers fra hele verden, som slapper af og nyder strand, vand og øl. Det er da heller ikke uden grund, eftersom Kuta er et billigt sted at feste. Byen er dog ikke vidre balinesisk.
Lovina - delfiner og sort sand (Bali)
Lovina, som er blevet er hotspot for backpackers, er kendt for sine strande med sort vulkansk sand og gode muligheder for at se delfiner. Både mad og overnatning er billig, specielt udenfor turistsæsonen.
Nusa Dua - hvide strande med kokosnødspalmer (Bali)
Luxusferiestedet Nusa Dua byder på hvide strande overdækket af kokosnødspalmer. Lige nord for stranden er der gode muligeheder for parasailing (faldskærm efter båd).
Sangeh - de hellige aber (Bali)
Sangeh er en hellig "monkey forest", der som navnet siger huser aber. Og der er mange af dem - det er klogest at holde sig lidt på afstand af dem, da de godt kan blive lidt aggressive. I Sangeh findes desuden to templer, samt muskatnøddetræer i hobetal.
Sanur - hvide strande og templer (Bali)
Grundet det omkredsende rev er vandet roligt ved Sanur, og er derfor idéelt til snorklere og svømmere. Kort fra stranden finder man en række balinesiske templer.
Tampaksiring (Bali)
I Tampaksiring findes en hellig helbredende kilde, hvorved templet Pura Tirta Empul (ca. 1.000 år gammelt) er opført.
Tanah Lot - postkorttemplet (Bali)
Tanah Lot er måske Balis mest fotograferede tempel. Templet er opført i det 16. århundrede på en klippe omgivet af vand. Tanah Lot tager sig bedst ud sen eftermiddag, hvor templet står som en malerisk silhouett.
Tenganan - vævernes by (Bali)
Tenganan der ligger i nærheden af strandbyen Candidasa, har igennem århundrede været delvist isolerede fra resten af verden. Her eksisterer stadige rituelle danse og skikke. Byen er desuden kendt for "dobbelt ikat"-væveteknikken, der giver tekstiler af meget høj kvalitet. Tenganan er ligesom Trunyan en Bali Aga-landsby, hvor man altid bør føre sig diskret frem.
Ubud - den rolige kunstby (Bali)
Er man til balinesiske kunstværker, er Ubud virkeligt stedet man skal besøge. Byen ligger imellem jade-grønne rismarker og smukke skove, med røde og orange orkideer. Byen er et af de sjældne steder i verden, hvor det er en fordel at ankomme stresset! Byen er simpelthen indbegrebet af fred og ro, her vil man hurtigt føle sig totalt afslappet.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Yogyakarta
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.