COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Amsterdam

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 383,- Fra 1.417,- Fra 1.099,-
Charter (fly+hotel) Fra 731,- Fra 2.515,- Fra 2.025,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Amsterdam

Anne Franks hus (Amsterdam)
De fleste har om ikke læst, så i det mindst hørt om Anne Franks gribende skæbne under anden verdenskrig. Hendes hus er i dag et overordentligt populært museum.
De røde lygters distrikt (Amsterdam)
De røde lygters kvarter hedder Walletjes på Hollandsk og er over hele verden set som symbolet på det liberale Holland. 5000 prostituerede arbejder i kvarteret, der samtidig er et at Amsterdams ældste. Og alene af den grund et besøg værd.
Kanalerne (Amsterdam)
Nordeuropas Venedig er måske lige i overkanten, men Amsterdams mange kanaler gør byen til noget særligt. En kop kaffe ved bredden eller en tur i vandcykel er de bedste måder at opleve den del af byen på.
Rembrandtmuseet (Amsterdam)
Rembrandts hjem i Amsterdam gennem næsten 20 år er i dag indrettet til museum naturligvis med hans værker. Ikke mindre end 250 af hans malerier kan ses i det tre etager store hus, der blev opført i det 17. århundrede. Rembrandts eget arbejde bliver sat i perspektiv af hans studerendes værker, der også er udstillet på museet.
Rikjsmuseum (Amsterdam)
Rikjsmuseum i Amsterdam er Hollands største museum og huser værker af alle Hollands store malere ikke mindst fra guldalderen. Museet har været åbent for offentligheden siden 1885. Samlingen rummer malerier, keramik, kakler med mere helt tilbage fra det 15. århundrede

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.