Rejsebureauer Aktiv Ferie

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Aktiv ferie

Aktiv ferie

Albatros Aktiv

Albatros Aktiv er den klassiske Albatros-rundrejse med ekstra fokus på fysisk udfoldelse. Det kan fx være i form af vandreture, safari til fods eller sågar bjergbestigning – sværhedsgraden kan variere fra rejse til rejse. Som oftest foregår udfoldelserne i smukke områder, hvor naturoplevelsen er en vigtig del af rejsen – og på en Albatros Aktiv-rejse kommer man helt tæt på flora og fauna. Når en rejse får stemplet Albatros Aktiv, er det din garanti for fysisk udfoldelse på rejsen.

Lær at dykke

Oplev den blå verden. Tag et Padi open water kursus på bare 5 dage i Sharm el Sheik ved Rødehavet og du er klar til at opleve resten af Atlantis Rejsers spændende dykkerdestinationer over hele verden.

Island

På aktiv ferie med Folkeferie.dk

FolkeFerie.dk er et 100 % dansk rejsebureau med mere end 70 års erfaring på feriemarkedet. Hvert år sender vi tusindvis af glade gæster på ferie i Danmark, på charterrejser, krydstogter, eksotiske rejsemål, storbyferier, rundrejser, kør-selv ferier og unikke temarejser. Vi er specialist på Middelhavsøen Malta, som er vores mest populære rejsemål.

Island

Kontakt Islandsspecialisterne ;Hekla Travel, Islandia Travel eller Profil Rejser for aktiv rejse til Island

Peru rundrejse med Inka trek

Uforglemmelig Inka-trek, hvor den ene fantastiske udsigt afløser den anden, er højdepunktet på den ene af vore rejser til Peru, samtidig med at du også får andre store kultur- og naturoplevelser i dette storslåede land.

Rundrejser med Spies

Rundrejser med Spies

Tag på safari

Oplev dejlige Sydafrika, med sommertemperaturerpå 25-35 grader i dagstimerne og ca. 15-20 grader om natten.

Skiferie

UCPA er et nyt og ungt rejsekoncept på det danske marked. Hos UCPA får du en pakkeløsning med kost og logi, liftkort, leje af udstyr og undervisning på alle niveauer – fra nybegynder til offpist.

Tag på aktiv ferie med Vild med Danmark

Hos Vild med Danmark er vi ægte, passionerede rejseeksperter, og vi arrangerer oplevelser, udflugter og rejser med indhold og kvalitet. Alle vores rejser inkluderer derfor altid en dansk rejseleder / turleder / naturguide eller biolog, så du er sikret at vide mere, når turen er forbi, end da du startede. Rejserne hos Vild Med Danmark er tilrettelagt af rejselederne selv, da de om nogen ved hvilken årstid, der er den rette og hvorfor det giver mening at lægge rejseruten sådan eller sådan. In...
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.