Rejsebureauer Aktiv Ferie

Nedenfor finder du de rejsebureauer, der matcher dit søgeresultat. Ved at klikke på "Vis mere" får du uddybende informationer om selskabet inkl. kontaktinformationer.

Aktiv ferie

Aktiv ferie

Albatros Aktiv

Albatros Aktiv er den klassiske Albatros-rundrejse med ekstra fokus på fysisk udfoldelse. Det kan fx være i form af vandreture, safari til fods eller sågar bjergbestigning – sværhedsgraden kan variere fra rejse til rejse. Som oftest foregår udfoldelserne i smukke områder, hvor naturoplevelsen er en vigtig del af rejsen – og på en Albatros Aktiv-rejse kommer man helt tæt på flora og fauna. Når en rejse får stemplet Albatros Aktiv, er det din garanti for fysisk udfoldelse på rejsen.

Lær at dykke

Oplev den blå verden. Tag et Padi open water kursus på bare 5 dage i Sharm el Sheik ved Rødehavet og du er klar til at opleve resten af Atlantis Rejsers spændende dykkerdestinationer over hele verden.

Island

Rundrejse

Tag en tur rundt i det smukke Bulgarien og mød det venlige bulgarske folk. Balkan Holidays tilbyder en kombinationstur med 1 uges rundrejse kryderet med 1 uges solferie på 4* hotel i Sunny beach.

Tag på aktiv ferie med Bravo Tours

Bravo Tours’ verden er din verden - En verden fyldt med nye oplevelser og med gæsten i centrum

Aktiv ferie med Bravo Tours (La Palma Sport)

La Palma Sport har alt til dig, der gerne vil holde en aktiv ferie - så glæd dig! Uanset, om hele familien vil træne og være aktive eller nogle vil slappe af, er La Palma Sport det perfekte valg. Her finder du et fantastisk sportsresort - smukt beliggende ud til Atlanterhavet - der både byder på et helt nyt fitnesscenter, spændende holdaktiviteter, mulighed for tennis og meget, meget mere!

Australien

Ta´ til Australien og oplev Operahuset, Ayers Rock, Alice Springs, den charmerende storby Adelaide og ikke mindst landets hovedstad Canberra.

Island

Kontakt Islandsspecialisterne ;Hekla Travel, Islandia Travel eller Profil Rejser for aktiv rejse til Island

Aktiv ferie

De fleste betragter Island som et eksotisk og unikt land og det er lige, hvad det er! For os er det et privilegium at kunne arbejde med rejser til dette fantastiske sted. Hos Island ProTravel har du adgang til et internationalt og professionelt team med stor viden og erfaringer med Island som turistmål. Vi er Islandsspecialister og har arbejdet med det her i over tolv år, og vi er stadig vilde med det!

Bjergbestigning og trekking

Bjergbestigning og ekspeditioner til alle verdenens bjergegne for både erfarende og nybegyndere

Peru rundrejse med Inka trek

Uforglemmelig Inka-trek, hvor den ene fantastiske udsigt afløser den anden, er højdepunktet på den ene af vore rejser til Peru, samtidig med at du også får andre store kultur- og naturoplevelser i dette storslåede land.

Tag på aktiv ferie med Mountain Adventures

Mountain Adventures er et dansk rejsebureau, der siden 2011 har hjulpet vores kunder fra hele Skandinavien med at få gode rejseoplevelser, hvilket er den absolutte grundsten i vores arbejde. Når du rejser med Mountain Adventures, vil du derfor opleve, at vi gør vores yderste for at servicere dig - lige fra du besøger vores hjemmeside første gang til du kommer hjem fra din rejse. Vi har fokus på cykelferier, vandreferier og bjergbestigning, og vores ambition er at være Skandinaviens absolut...

Norge

Langrend, telemark, snowboard eller slalom, hundeslæde, snowrafting eller kælk? Vinter-Norge er klar til at opfylde dine ønsker!

Aktiv Ferie

SAMSON * TRAVEL har ingen fastlagte rejser. Vi laver rejsen efter vores kunders ønsker, og de er meget forskellige. I bestemmer selv, hvornår I vil af sted I bestemmer selv, hvor turen skal gå til I bestemmer selv, hvor længe ferien skal vare I bestemmer selv standarden på hotellerne Giv os jeres ønsker – så laver vi et godt tilbud! Surf lidt rundt på www.samson-travel.dk, og bliv inspireret...

Rundrejser med Spies

Rundrejser med Spies

Tag på safari

Oplev dejlige Sydafrika, med sommertemperaturerpå 25-35 grader i dagstimerne og ca. 15-20 grader om natten.

Rejser med indhold

Trekking i Himalaya, på Kilimanjaro eller Mt. Kenya. Bestig Aconcagua. Cykelture i Burkina Faso. Med båd ned ad Mekong floden i Laos. Safaris i Østafrika. Rundrejse i Laos og det sydlige Kina.

Skiferie

UCPA er et nyt og ungt rejsekoncept på det danske marked. Hos UCPA får du en pakkeløsning med kost og logi, liftkort, leje af udstyr og undervisning på alle niveauer – fra nybegynder til offpist.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK