COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Zanzibar

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.289,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 7.443,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Zanzibar

Araberkvarteret Stonetown (Zanzibar)
Zanzibars største seværdighed er det gamle araberkvarter, Stonetown. Byen i byen har et uoverskueligt net at snoede gader og smalle gyder. Desuden vrimler kvarteret med travle, handlende mennesker, der vimser rundt mellem de forskellige boder og værksteder for at gøre dagens fangst. Stonetown er afgjort en oplevelse for sanserne.
Det gamle apotek (Zanzibar)
I det gamle kvarter ligger the Old Dispensary, der i dag fungerer som kulturcenter. Den store fireetagers bygning, der blev grundlagt i 1885, er prydet med flotte farver og udskårne balkoner.
Palace Museum (Zanzibar)
Den store hvide bygning med tårne og tinder blev bygget i slutningen af 1890'erne til et medlem af sultanens familie. Oprindeligt kaldte man det for Sultanernes Palads, og det blev da også taget i brug som det officielle residens for Zanzibars Sultan i 1911. Efter 1964 var paladset i mange år lukket for offentligheden, men i 1994 åbnede man det igen som museum.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.