COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Zanzibar

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 8.727,- Fra 6.926,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Zanzibar
Indbyggere
220.937

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Zanzibar rammes af regntiden mellem marts og maj og i oktober og november. Resten af året kan øen besøges i et tropisk, fugtigt og varmt klima.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 på Zanzibar. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 på Zanzibar.

Kultur og underholdning

Hvert år i juli afholdes Zanzibar Cultural Festival, hvor deltagere fra hele verden kommer for at opleve den tanzaniske kultur på nært hold. I den lille by Makunduchi, der ligger syd for Zanzibar by, afholdes Mwakakogwa Festivalen mellem juli og august. Der er tale om en festival til ære for en veloverstået høst.

Overnatning / Hotel

Top
Der ligger mange hoteller i forskellige kategorier omkring det gamle araberkvarter Stone Town i Zanzibar by. Også andre steder på Zanzibar kan man finde hoteller, blandt andet på den lille ø Mnemba Island. Desuden er det muligt at finde enkelte gæstehuse. Bestil hotel i Zanzibar her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier over hele Zanzibar Town.

Alternativ transport

På Creek Road ligger busstationen hvorfra der går adskillige bybusser samt busser til andre byer på Zanzibar. De to flyselskaber Coastal Aviation og Precision Air tilbyder desuden en række ruteflyvninger mellem Zanzibar og Tanzanias større byer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.