Få en autentisk, afrikansk oplevelse i Uganda

Billige flybilletter til Uganda

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Uganda

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Få en autentisk, afrikansk oplevelse i Uganda

Du får en meget autentisk afrikansk oplevelse, når du besøger Uganda. I og uden for hovedstaden Kampala er der nemlig tonsvis af interessante ting at give sig kast med, når man besøger landet i det østlige Afrika, som ikke i de seneste år har været lig med en turistmagnet.

Men det burde det være, for landet er rigt på store oplevelser – især naturmæssigt. For det første er der en stor forskellighed i måden, landet tager sig ud på fra nord til syd. Den nordlige del af landet er ganske flad og står som en klar kontrast til den bjergrige østlige del og den centrale del, som er skovrig og grøn.

I den del af landet meget populært at tage på junglesafari eller at gå på opdagelse efter gorillaer. Husk at booke i god tid, hvis du ønsker at komme tæt på den truede dyreart, for myndigheder i landet tillader kun en lille håndfuld mennesker at komme tæt på dyrene i løbet af en dag, og derfor kan der være stor ventetid.

Udfordr dig selv i skoven og pust ud i byen

Uganda er også attraktiv for dig, som kan lide sport og bevægelse af den lidt mere udfordrende slags. Du kan bungee jumpe, og i terrænet langs Nilen kan man tage på tur på en terrængående motorcykel sammen med en guide. Turen er forrygende flot og udfordrende, og når du nu alligevel er der, så kan du jo lige så godt prøve at river rafte på Nilen, som nok skal få din puls til at stige.

Når du har udfordret dig selv i de grønne omgivelser, så snyd ikke dig selv for en tur til Kampala. Tag et smut i nationalmuseet og se også de kongelige Wamala-grave, hvor du kan blive klogere på landets historie.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Uganda:
Billund til Entebbe
27. oktober til 10. november fra kr. 2.832,-

Bedøm rejsemål
4,6
(163 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Uganda

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.