En rolig feriestemning ved en stor swimmingpool omgivet af liggestole og palmer.

Rejser til Enfidha

Byen Enfidha er beliggende i de nordøstlige egne i det farverige, spændende land Tunesien. Enfidha ligger tæt på den formidable kyststrækning ud til Middelhavet, nærmere bestemt Hammamet-bugten.
Bedøm rejsemål (62 bedømmelser)
4.6

Enfidha

Enfidha ligger under sydens varme himmelstrøg og dets subtropiske klima, hvilket giver et helt fantastisk vejr året rundt. Byens enestående, geografiske placering giver fantastiske muligheder for en ferie i de bedste egne af Tunesien.

Enfidha og de omkringliggende egne har et meget lavt prisniveau, hvilket muliggør en luksuriøs og uforglemmelig ferie for alle typer rejsende. Enfidha er den nærmest by til den nye, supermoderne Lufthavn Enfidha, hvortil der findes mange billige charterrejser. Med en rejse til Enfidha, kan man opleve en by og et område, som konstant vil byde på overraskelser og begejstring.

Mulighederne ved Enfidha

En rejse til skønne Enfidha kan sammensættes på mange måder. Enfidha er beliggende i kort afstand fra Tunesiens mest ungdommelige og livlige by Sousse og den paradisiske, luksuriøse badeby Hammamet. Desuden er Tunesiens hovedstad Tunis også kun en køretur væk. På den måde kan man fra Enfidha opleve nogle af Tunesiens bedste byer, steder og seværdigheder, og samtidig have muligheden for at trække sig tilbage i Enfidhas rolige, lokale omgivelser.

I Enfidha finder man en dejlig, lokal og imødekommende stemning, som er kendetegnende for sådanne små, tunesiske byer. Enfidha har mange gode restauranter, markeder, butikker og ikke mindst smukke, enkle omgivelser.

I nabobyen Hammamet, som kun er få kilometer væk, finder man nogle af Tunesiens bedste strande og mest luksuriøse hoteller og ressorts, mens byen Sousse byder på fest, liv og en moderne, avantgarde stemning.

Andre rejsemål til Øvrige Tunesien