Et luksuriøst feriested med swimmingpools, parasoller, liggestole og palmetræer ved havet.

Rejser til Monastir

Find din charterbillet til Monastir hos Travelmarket. Monastir er en af Tunesiens største charterdestinationer, og er du til paradisiske strande, spændende seværdigheder, sjove markeder med en hyggelig stemning, er Monastir lige noget for dig. Hav en dejlig rejse til Monastir.
Bedøm rejsemål (80 bedømmelser)
4.5

Charterrejser til smukke Monastir

Monastir er uden tvivl en af Tunesiens mest specielle og enestående byer. Alene byens særegne beliggenhed er et besøg værd. Monastir ligger på en meget lille halvø, der omgives af det krystalklare Middelhav. Når de kridhvide, spidse sandbanker forsvinder i Middelhavet, er det som om, at halvøen går i et med det lyseblå vand.

Byen har et hyggeligt, lokalt præg over sig og bugner af basarer, markeder, caféer, restauranter, butikker og arkitektoniske perler. Og ikke mindst har Monastir nogle af Tunesiens smukkeste sandstrande, hvor palmer roligt svajer i sydens varme vinde.

Byens præges af en nærmest franskmiddelhavskultur, hvor især den smukke promenade og marina fylder luften med en livlig, god stemning. Med charterrejser til Monastir kan man opleve en af Tunesiens bedste byer.

Livet i Monastir

I Monastir hersker den rolige, lokale stemning, hvor man hurtigt lærer de lokale butiksejere og cafétjenere at kende. Monastirs befolkning er uhyre hjælpsom, venlig og imødekommende, hvilket især er hvad der skaber den gode stemning i byen.

Monastir er opdelt i en gammel og en ny bydel. I den gamle bydel finder man byens traditionelle markeder, basarer og små, enestående butikker. Det er desuden her, at man finder de bedste, lækreste og billigste arabiske specialiteter.

I den nye bydel finder man marinaen, hvor moderne butikker, udendørscaféer og gallerier ligger lige over de små, vidunderlige sandstrande. Monastir er således den perfekte kombination af det bedste fra den arabiske og vestlige kultur.

Overalt i Monastir overraskes man af byens lave prisniveau, hvor pengene rækker en hel del længere end de gør i Danmark. Især kan man mærke det i Skanés, som ligger nogle få kilometer fra Monastirs centrum. I Skanés finder man nogle af Tunesiens mest luksuriøse og overdådige hoteller, som også har deres egen strand.

Oplev det bedste af Tunesien: Monastir.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Monastir

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Monastir?

Du kan rejse til Monastir fra Billund og København (Kastrup)

Andre rejsemål til Øvrige Tunesien