Luksuriøst feriested med swimmingpools, palmer og parasoller ved en solrig kystlinje.

Afbudsrejser til Monastir

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Monastir

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Monastir?

Du kan rejse til Monastir fra følgende lufthavne: København.

Er afbudsrejser til Monastir populære?

Ja, afbudsrejser til Monastir er populære. Vores brugere giver Monastir 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Monastir?

Prisen på afbudsrejser til Monastir skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 6.249,-. Find den aktuelle pris lige her

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Monastir?

Du kan rejse til Monastir med Almena.

Bedøm rejsemål (229 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Monastir

Med en billig afbudsrejse til Monastir, får du skønt strandliv, en dejlig by, spændende aktiviteter, og du bliver budt varmt velkommen af de lokale.

Monastir – en fantastisk ferieby

Monastir er en hyggelig, smuk og charmerende feriedestination, hvor du rigtig kan slappe af og have en dejlig ferie. Her er en god stemning af tilbagelænet men pulserende liv, hvor du vil blive budt velkommen af de moderne og venlige tunesere. Monastir er en lys og pæn middelhavsby, med en historie der går mange hundrede år tilbage. Med en afbudsrejse til Monastir kommer du til at opleve et dejligt byliv, hvor du kan finde alverdens aktiviteter og seværdigheder, og hvor du kan nyde livet med den lækreste mad og efterfølgende aftenhygge med lyden af cikadesang og bøn fra moskeernes minareter i ørerne.

Sjove aktiviteter og lækre strande ved Monastir

Monastirs strande er lyse, lækre og utroligt børnevenlige. Sandet er hvidt og rent, der er lavvandet i strandkanten, og der er sol fra morgen til aften. Der er en skøn stemning på stranden ved Monastir, der ligger lige op ad byens lystbådehavn. Du finder mange aktiviteter, du kan prøve på stranden ved Monastir; for eksempel kan du kaste dig ud i parasailing (hvor du sidder i en faldskærm, der trækkes af en båd) eller du kan tage på en af de organiserede dykkerture.

Shopping i Monastir – et mekka for de købelystne

Der er fantastiske muligheder for at nyde livet med en god shoppetur i Monastir. Gå ned i den gamle bydel, medinaen, hvor du kan finde det mest fantastiske marked i de små, smalle gader. Her kan du købe alt fra frugt og grøntsager til guldsmykker, lædervarer, keramik, legetøj og fuglehuse. Her er virkeligt alt mellem himmel og jord, og du kan let finde sjove og flotte rejsesouvenirs at tage med hjem. Du må endelig huske at prutte om prisen, for de lokale handlende er dygtige sælgere, der ofte starter i alt for høje priser. Så var snedig og hav is i maven, så skal du nok få dine særligt udvalgte varer.

Byens fascinerende fæstning

Er du på ferie i Monastir, må du bestemt se den gamle fæstning, Harthouma Ribat, hvor barndommens drømme om helte riddere, skønjomfruer og onde fjender igen bliver vagt til live. Der er den skønneste udsigt over Middelhavet fra fæstningen, og der er et fint, lille fæstningsmuseum med mange flotte genstande udstillet. Og så er fæstningen med i flere Hollywood-film, blandt andet Monty Pythons film ”Life of Brian” og Indiana Jones-filmen ”Jagten på den forsvundne skat”.
Du se flere fantastiske seværdigheder i Monastir, bland andet mausoleet for Tunesiens første folkevalgte præsident, Habib Borguiba, samt smukke moskeer, en skøn park og flere fine museer.

Oliven i Monastir og omegn

Der bliver dyrket oliven i store dele af især det østlige Tunesien, og du kan se mange, smukke oliventræer i Monastir og omegn. Sammen med de utallige, farverige blomster giver oliventræerne stemning og charme til Monastir og omegn. Det er en stor fornøjelse at overvære olivenhøsten, når den er i fuld gang i november og december. Er du på ferie i Tunesien på dette tidspunkt, er det en god idé at besøge landsbyen, Kalaa Kebira, hvor der afholdes en sjov og spændende, lokal olivenfestival, hvor alle er velkomne til at deltage.

Få store kulinariske oplevelser i Monastir

Der er alverdens typer af restauranter og spisesteder i Monastir, hvor du kan spise mad fra næsten hele verden. Du må dog ikke snyde dig selv for at smage den lækre tunesiske mad, der er helt fantastisk, og med en afbudsrejse til Monastir får du glimrende muligheder for at gøre dette. Du må bestemt prøve den tunesiske nationalspise, couscous, der ikke er stærk, men som smager dejligt krydret og eksotisk. Retten består af sammenkogt kød og grøntsager oven på delikate semuljegryn. Du kan også smage de lokale briq, der er stegte brød med lækkert indhold af kød, æg, fisk eller grøntsager.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Monastir | Sista Minuten till Monastir

Rejsemål med afbudsrejser til Øvrige Tunesien