Solrig strand med palmetræer og stråparasoller. Liggestole står klar til gæsterne.

Afbudsrejser til Sousse

Billige afbudsrejser til Sousse

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Sousse

Kaiser
Kaiser Standardværelse, morgenmad
19. jun fra København 7 nætter
3.949,- Vælg
El Kantaoui Center and Spa
El Kantaoui Center and Spa Standardværelse, morgenmad
19. jun fra København 7 nætter
4.249,- Vælg
Riviera Sousse
Riviera Sousse Dobbeltværelse
26. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
4.649,- Vælg
Marhaba Palace
Marhaba Palace Standardværelse
26. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
5.549,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Sousse

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Sousse?

Du kan rejse til Sousse fra følgende lufthavne: Billund og København.

Er afbudsrejser til Sousse populære?

Ja, afbudsrejser til Sousse er populære. Vores brugere giver Sousse 4,5 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Sousse?

Prisen på afbudsrejser til Sousse skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4.249,-. Find den aktuelle pris lige her

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Sousse?

Du kan rejse til Sousse med Almena.

Bedøm rejsemål (214 bedømmelser)
4.5

Find billige afbudsrejser til Sousse

Med en billig afbudsrejse til Sousse i Tunesien får du solskin, dejlige strande, fantastisk byliv, seværdigheder og kulinariske oplevelser i verdensklasse.

Sousse – den spændende, historiske by, der har noget for alle

Sousse har en meget lang og spændende historie, og dette er med til at gøre byen, og området den ligger i, til en af Tunesiens mest besøgte feriedestinationer.
Sousse er en meget charmerende og imødekommende feriedestination for alle. Her er spændende markeder, og to gamle fæstninger Kasbah (hvor Sousses bymuseum ligger) og Ribat. Her er en fantastisk lystbådehavn, imponerende og yderst seværdige moskeer, fantastiske museer, gamle romerske ruiner, kristne katakomber og meget, meget mere. Så det er bare med at finde en billig afbudsrejse, hoppe på flyet og tag af sted, så vil du få en ferieoplevelse, du aldrig glemmer.

Shopping med en duft og stemning af 1001 nats eventyr

Byens gamle bydel, Medinaen, er fyldt med små, smalle gader, der snor sig ind mellem hinanden. Her er en uovertruffen stemning af mellemøstlig skønhed og magisk mystik, som hentet lige ud af 1001 nats eventyr. Du kan købe alverdens genstande her, for eksempel tæpper, sølvsmykker, smukke lamper, krydderier, sjove lædersko og røgelse. Og så er det et glimrende sted at sætte sig ned og nyde en kop te, præcis som de lokale gør – et glas varm te køler jo i varmen, og varmer hvis der er koldt. Hver søndag bliver der holdt marked i byen, og det er en oplevelse, du bare ikke må gå glip af!

Strandliv i timevis

Strandene ved Sousse er utroligt flotte og indbydende for feriegæsterne. Strandsandet er meget lyst og rent, lige noget småbørnene vil elske at bygge sandslotte af dagen lang. Havet er rent og meget klart, og det er absolut sagen for enhver, der kan lide at svømme eller bare soppe for at blive afkølet i den altid dejlige sol.
Har du lyst til at lave noget aktivt på strande, er der gode muligheder for både dykning, vindsurfing og vandski. Du kan også tage med på en fisketur, som udbydes flere steder.

Golf, gåture og lystbådehavn

Udover de dejlige strande er der mange andre aktiviteter og seværdigheder, du kan kaste dig over på en afbudsrejse til Sousse. Er du lidt en af golfspiller, er der nogle helt fantastiske baner ved Sousse.
Gå også nogle dejlige ture i selve Sousse, hvor lokalbefolkningen er utrolig venlig, husene smukke og vejret pragtfuldt.
Gå for eksempel ud til byens lystbådehavn, hvor bådene ligger side om side og glinser i solen. Her er der gode muligheder for, at du kan finde en fredelig bænk, spise en kølig is og bare nyde livet.

Gamle Kartago og Star Wars-film

Du kan tage på organiserede ture ud af Sousse og for eksempel besøge den gamle romerske by Dougga, hvor de smukke ruiner står tilbage. Du kan også tage på tur til Tunesiens hovedstad, Tunis, opleve det pulserende byliv og se ruinerne efter en af historiens vigtigste byer, Kartago.
Og så er det også sjovt at tage på tur ud i det sydlige Tunesiens måneagtige ørkenlandskab, hvor blandt andet mange Hollywood-film er blevet optaget. Store dele af Star Wars-filmene er optaget her, og den lokale tunesiske by Tataouine har lagt navn til en hel planet i filmene.

Smag de lokale delikatesser i Sousses

Der er et hav af restauranter i Sousse, og mange af dem har europæisk mad på menukortet. Men når du er på afbudsrejse i Sousse, bliver du nødt til at smage de lokale delikatesser, for tunesisk mad er simpelthen i verdensklasse.
Tunesernes nationalret er couscous, bestående af semulje-gryn med langtidskogte grøntsager, kød og smagfulde krydderier, og hver person i Tunesien har sin måde at tilberede retten på. Couscous er ikke en stærk ret, så både børn, voksne og sarte ganer vil elske den.
En anden dejlig tunesisk ret er de såkaldte briqs, små, sprøde indbagte brød med forskelligt fyld. Du kan også få de lækre, franske pandekager crepes mange steder i Sousse, hvilket er et af levnene fra den betydelige franske tilstedeværelse i landet igennem mange år.

Afbudsrejser All Inclusive

Rejseselskaber med afbudsrejser til Sousse

  • Billige afbudsrejser med Almena
  • Billige afbudsrejser med Apollo

Rejsemål med afbudsrejser til Øvrige Tunesien

Afrejselufthavne til Sousse