En strandlinje med parasoller af strå og palmer. Liggestole står klar til brug med udsigt over havet.

Rejser til Sousse

Sousse er en af Tunesiens absolutte mestre. Med sin ungdommelige befolkning, byens universitet, de kvalitetsbevidste tilrejsende, fantastiske kvarterer og perfekte strande, er Sousse uden tvivl den livligste tunesiske by.

Billige rejser til Sousse

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Sousse

El Kantaoui Center and Spa
El Kantaoui Center and Spa Standardværelse, morgenmad
19. jun fra København 7 nætter
3.849,- Vælg
Riviera Sousse
Riviera Sousse Dobbeltværelse
19. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
3.949,- Vælg
Marhaba Palace
Marhaba Palace Standardværelse
19. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
5.049,- Vælg
Bedøm rejsemål (105 bedømmelser)
4.5

Rejs til geniale Sousse

Sousse er beliggende i den midtøstlige del af Tunesien og har en formidabel kyststrækning ud til Middelhavets blå dybder. Sousse ligger i det subtropiske klimabælte, hvilket giver meget høje sommertemperaturer mellem de 30-40 grader, og ellers ”bare” omkring de 20 grader resten af året.

Med Middelhavets konstant varme temperaturer, kan man besøge Sousse året rundt. Byen har et meget lavt prisniveau, en traditionel medina og en moderne, fashionabel havn.

Velkommen til Sousse, som du nu kan besøge med billige charterrejser.

Sousses historie og liv

Sousse blev grundlagt allerede i år 800 f.kr., og byens spændende historie er dels bevaret i byens arkitektoniske, historiske mesterværker, og dels på de hyggelige museer i byen. Den gamle bymur, som er smukt bevaret, indhyller det traditionelle, arabiske kvarter, hvor man også finder medinaen. I medinaen finder man i de små, labyrintiske gader mange uforglemmelige timers oplevelser.

På den anden side af den gamle bymur, finder man det moderne, ungdommelige og festlige Sousse, der breder sig ud til Middelhavet. Stranden Boujaffar er byens landemærke, da det er en af Tunesiens uden tvivl bedste strande. På stranden finder man en hel del hyggelige strandbarer, hvor man kan nyde en traditionel frokost, et glas tunesisk vin eller en kop fantastisk kaffe.

I gaderne der fører væk fra stranden og promenaden, finder man de restauranter, som går for at være landets bedste. Desuden finder man en række hyggelige, grønne torve, som fører tankerne hen på en fransk landsby.

I de brostensbelagte, ofte bilfri gader, ligger også de festlige barer og diskoteker. Nattelivet i Sousse er trygt, sjovt og billigt.

Besøg Tunesiens festlige og livlige Sousse.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Sousse

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Sousse?

Du kan rejse til Sousse fra Billund og København (Kastrup)

Andre rejsemål til Øvrige Tunesien

Charterbureauer med charterrejser til Sousse

  • Billige charterrejser med Almena
  • Billige charterrejser med Apollo