COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder St. Croix

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.339,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder St. Croix

Fort Christiansværn (St. Croix)
Den gamle hovedstad Christianssted bevogtes af fortet, der stod færdigt i 1749. Fortet, der i dag er museum med udstillinger af fangehullerne og soldaternes gemakker, fungerede i sin tid som fæstningsværk mod pirater. Fortet har desuden fungeret som kirke og guvernørbolig.
Fort Frederik (St. Croix)
I Frederikssted ligger Fort Frederik, der står, som det gjorde, da det blev bygget i 1760. Fortet var beregnet til at beskytte plantageejerne mod pirater og oprørsivrige slaver. Ved fortet ligger frihedspladsen, hvor Peter von Sholten den 3. juli 1848 frigav slaverne. Siden 1976 har bygningen fungeret som museum for blandt andet slavernes frihedsdeklaration.
St. Croix Akvarium (St. Croix)
Hvis man planlægger at snorkeldykke, giver akvariet en god introduktion til, hvad man kan forvente at møde under overfladen. Akvariet, der ligger i Christianssteds gamle toldbygning, er fyldt med tropiske fisk, søpindsvin, koraler og andre forskellige former for dyr, der lever under vandet. Af og til bliver akvariet også brugt til undervisningsmæssige formål.

Område og byseværdigheder

Område: 
• St. Croix
• St. John
• St. Thomas
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.