Oplev en gammel del af Danmark

Billige flybilletter til Dansk Vestindien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Dansk Vestindien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Oplev en gammel del af Danmark

EN GAMMEL DEL AF DANMARK: Caribien er et gudesmukt sted at besøge - Tænk at en lille del af dette paradis engang har været dansk. Du har muligheden for at flyve derned og se en lille del af det gamle danske hjørne af Caribien.

Dansk Vestindien består af tre forskellige øer, der hver især er deres eget lille paradis. Øerne er St. Croix, St. Thomas og St. John. Da Danmark havde øerne, var de dog ikke kendt for at være små paradisøer. Danmark var dengang kolonimagt og slaveejere, og det er vi jo ikke stolte af i dag.

De første der stoppede slaveriet

Slaveriet i Dansk Vestindien stoppede i 1792, da den danske generalguvernør Peter von Scholten erklærede slaveriet for ophørt. Danmark var det første land i Europa, der forbød slavehandel. Øerne forblev danske indtil 1917, hvor danskerne solgte øerne til USA.

Du kan søge efter flybilletter til Dansk Vestindien i flysøgemaskinen her på siden. Der er dejligt på øerne hele året rundt, men man bør undgå at besøge i perioden fra september til oktober, som er den såkaldte "orkansæson". Det er en god idé at booke sine flybilletter i god tid, ved du allerede nu, hvornår du skal rejse, er det en god idé allerede nu at oprettet en flyprisagent. Så får du hver dag en mail med den aktuelle pris på din valgte flyvning.

Hvad skal man så se i Dansk Vestindien i dag?

Som dansker er det helt oplagt at tage en spadseretur i nogle af de danske byer med danske gadenavne. Blandt de bedste byer at besøge er Christiansted og Frederikssted på St. Croix og Charlotte Amalie på St. Thomas. Her er mange interessante bygningsværker fra kolonitiden.

Et besøg i Caribien er ikke komplet uden et besøg ved nogen af de smukke strande, og de findes naturligvis også i Dansk Vestindien. Her er fantastiske hvide sandstrande med turkisblåt vand. Nyd det.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Dansk Vestindien:
København til St. Thomas
1. december til 8. december fra kr. 4.163,-

Bedøm rejsemål
4,6
(175 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Dansk Vestindien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.