En kvinde ser ud af flyets vindue på bylandskabet og solnedgangen.

Billige flybilletter til Dakar

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Dakar

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
19. okt 26. okt
CPH
DSS
DSS
CPH
EasyJet Royal Air Maroc 2 stop
Vueling Airlines 1 stop
Fra kr. 3.946,- Vælg

Flybilletter til Dakar

Travelmarket.dk tjekker udbuddet af attraktive billetter, så du er fri for at gøre det. Normalt er det svært at vurdere hvilke billetter til Dakar, der er de billigste, på grund af antallet af rejseselskaber der udbyder prisbillige rejser til destinationen. For at finde det rejseselskab, som har den mest attraktive billet til DKR, søger vi efter billetter til Dakar hos både rejsebureauer, lavprisselskaber (low cost airlines) og traditionelle flyselskaber. Både enkeltbilletter og returbilletter kan søges på denne søgemaskine. På Travelmarket.dk finder vi flybilletter til både indenrigsfly til Dakar, samt til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder de billigste lokale billetter, rejser til andre lufthavne i Afrika, samt flyforbindelser til oversøiske lufthavne. Når du oplyser nogle ganske få kriterier her på denne hjemmeside, kan du med det samme danne dig et fyldestgørende overblik over de mest fordelagtige priser på billetter til Dakar.

Klikker du på avanceret flysøgning, kan du søge efter flybilletter med flere strækninger, stop undervejs, eller få muligheder for at flyve ud til en destination og hjem fra en anden. Nemt og enkelt.
I Senegal er der mange muligheder for oplevelser. De 11.127.000 indbyggere er yderst venlige og imødekommende. Du får fine muligheder for at tage på indkøbstur, gå på museer, spise på lækre spisesteder og lignende, hvis du tager til Dakar. Du kan rejse videre til andre af Senegals byer og spændende steder fra Dakar.
Senegal har mange alternative lufthavne. I Senegal kan du blandt andet erhverve flyrejser til disse følgende tre destinationer:

  • Ziguinchor
  • Dakar
  • Saint Louis

Populære lufthavne med fly til Dakar

Populære rejsemål i Afrika