COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Reykjavik

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.215,- Fra 1.098,- Fra 3.277,-
Charter (fly+hotel) Fra 2.795,- Fra 3.245,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Reykjavík
Indbyggere
102.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 10.00 i Reykjavik. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 11.00 i Reykjavik.

Bedste rejsetid

Top
Islands egentlige turistsæson strækker sig fra juni til september, og det vil også være mest hensigtsmæssigt at besøge Reykjavik i dette tidsrum. I sommerhalvåret er der to til tre måneder med konstant dagslys, mens solen i vinterhalvåret fra november til januar kun kigger frem to til tre timer om dagen. Vinteren i Island er endvidere karakteriseret ved en række kraftige storme.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Reykjavik rummer en lang række museer med både islandske og internationale kunstnere, og herudover kan byen tilbyde et ganske forrygende natteliv. Byens teater, opera og koncertsal holder lukket i sommermånederne.

Overnatning / Hotel

Top
Reykjavik rummer hoteller i alle prisklasser, faktisk rummer byen landets eneste regulære luksushoteller. Herudover ligger der ved Reykjavik både campingpladser og vandrehjem. Bestil hotel i Reykjavik her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.