Rejseguide til Porto

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 394,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 2.545,- Fra 3.345,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Oporto
Indbyggere
350.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Porto.

Bedste rejsetid

Top
Porto kan besøges hele året. Byen bliver hverken for varm om sommeren eller for kold om vinteren. Juni er et godt tidspunkt, hvis man vil opleve folkefest. Her løber Festa de Sao Joäo af stabelen, og det går ikke stille for sig med musik og dans i Portos gader.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I juni måned er der gang i den i Porto. Her afholdes folkefesten Festa de Sâo Joâo, hvor portugiserne danser gennem gaderne og slår hinanden oven i hovedet med porrer. Ellers bør man blandt andet se Dom Luís I's bro, der går over Douro floden. Man kan også besøge en af de mange vinresidenser omkring Porto, der er berømt for sin vineksport. Byen har også et smukt operahus, hvis man er interesseret i opera.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningssteder i byen. Lige fra pensioner til store dyre luksushoteller. Prøv for eksempel de kombinerede lejligheder og hoteller, hvor man får sin egen lejlighed og samtidig nyder godt af hotelservicen. De er markerede med et A. Bestil hotel i Porto her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Porto. Og der er ordnede forhold, hvor man holder sig til taxameteret.

Alternativ transport

Der gode forbindelser til resten af Portugal med både bus og tog. Der er ingen metro i byen, men til gengæld et godt udbygget lokalt busnet.

Specielle forhold

Top
Porto er berømt for sin vineksport, og det er meget almindeligt, at turister tager ud og besøger de forskellige vingårde, der ligger I området. Er man interesseret i fodbold er det også muligt at se fodboldklubben Portos stadion.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.