Seværdigheder Paris

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 392,- Fra 730,- Fra 847,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.235,- Fra 1.691,- Fra 2.675,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Paris

Cathédrale de Notre-Dame de Paris (Paris)
Dette må være en af Paris' mest berømte vartegn, efter at Victor Hugo gjorde den verdenskendt ved at lade Quasimodo være klokker i netop denne kirke. Den befinder sig på Île de la Cité midt i Seinen og kan beundres fra flodbredden på begge sider. Denne gotiske kirke har fungeret som Paris' vigtigste spirituelle centrum, siden den blev færdigbygget halvandet århundrede efter den første sten blev lagt i 1163.
Concorde pladsen (Paris)
Paris' mest glorværdige plads domineres af en Luxor-obelisk fra det trettende århundredes Egypten. Dette sted, der før var Place de la Révolution, lagde scene til et af de forfærdeligste blodbade i europæisk historie. Guillotinen, der var opstillet her, lettede under den Franske Revolution over 1200 mennesker for deres hoveder. I dag er Concorde pladsen et trafikknudepunkt af rang, og de 8 uopdelte vejbaner er rædselsvækkende for uerfarne bilister.
Eiffel-tårnet (Paris)
Eiffel-tårnet står som selve symbolet på Paris. Den lidt over hundrede år gamle konstruktion står som byens vartegn knejsende over gadernes liv og kan med sin 307 meter høje jernkonstruktion ses fra alle sider. På trods af de ofte lange køer er det ventetiden værd at tage elevatoren op og nyde den fantastiske udsigt over Paris eller spise på Jules Verne-restauranten deroppe.
LArc de Triomphe (Triumfbuen) (Paris)
Modsat Place de la Concorde i Champs-Élysees'ens anden ende ligger Triumfbuen. Verdens største triumfbue er Napoléons gave til sine hjemvendende tropper, men han oplevede aldrig at se den i brug. Dette symbol på frihed huser også den ukendte soldats grav, hvorover en flamme tændes hver morgen klokken halv syv i mindet om de mange millioner omkomne på slagmarkerne.
Musée du Louvre (Paris)
Det verdenskendte Louvre indeholder mere end 300.000 kunstværker, hvoraf nogle af den vestlige verdens mest uvurderlige kunstskatte er iblandt. Mona Lisa og Venus fra Milo er nogle af berømthederne, der bebor det enorme museum. Her er kunst fra antikkens grækere, romere og ægyptere til renæssancens store mestre over i moderne kunst.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Brest
• Lyon
• Marseille
• Mulhouse
• Nice
• Paris
• Saint Tropez
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.