COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Northern Territory

- Vælg by -

Seværdigheder Northern Territory

Øerne Bathurst og Melville (Darwin)
Øerne ligger cirka 80 kilometer nord for Darwin. De er næsten dækkede af regnskov og imponerende vandfald. Øerne er hjemsted for Tiwi folket, der er berømte for deres batik, silketøj, vævning og lertøj. Tiwi folket byder gerne indenfor og deler deres kultur og religion, men øerne kan kun besøges på en organiseret et eller to dages tur.
Kakadu National Park (Northern Territory)
Parken er placeret 252 kilometer øst for Darwin, og dækker et areal på 19.000 kvadrat kilometer. Flodsystemerne og sletterne i Kakadue er et interaktivt økosystem, der udvikler sig konstant i deres naturlige omgivelser. Du kan opleve mere en 10.000 forskellige dyr i nationalparken.
Litchfield National Park (Northern Territory)
Litchfield national park ligger cirka to timers kørsel fra Darwin. Parken er kendt for dens imponerende vandfald, der bruser ned i klare vandhuller, der er omringet af tyk regnskov. Yderligere er parken hjemsted for The Lost City, der er en fascinerende sandstens formation. Parken tilbyer blandt andet svømning i skønne naturomgivelser og korte og lange vandreture.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Darwin
• Sydney
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.