Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Norrland

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.023,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Norrland

Fjeldvandring (Norrland)
En af de mest attraktive seværdigheder i dette nordlige Sverige er uden tvivl vandring i de mange skove, sletter, bjerge og gamle bygder. Her kan også nævnes de forladte malm-fabrikker i Gästriktland.
Höga kysten (Norrland)
En af de mest attraktive dele af Sveriges kystlinjer er Höga Kusten, som betyder høje kystlinje. Her kan den formiddable udsigt nydes og de flotte sceneri beskues i dette område omkring Ångermanland.
Jämtland området (Norrland)
Dette område er kendt for sin storslåede natur. Og her er også mulighed for masser af sportsaktiviteter både om sommeren og om vinteren. Vandreture, hiking, tømmerflådetur på nogle af de mange floder eller hundeslædeløb er nogle tilbudene.
Gustav Adolfs Kirke (Sundsvall)
Denne kirke er også et besøg værd, og der er musikkoncerter hver onsdag klokken syv i sommerperioden.
Kultur huset (Sundsvall)
Kultur huset, som kaldes Kultur Magasinet, fik i 1987 en pris for en fornem restaurering af den gamle fabrikshal. Nu huser bygningen et bibliotek og Sundsvall Museum.
Troll Museum (Sundsvall)
Et usædvanligt museum i byen er troldemuseet. Her udstilles humoristiske billeder af lokale trolde i området, da man jo i Sverige mener, at landets skove er hjemsøgt af trolde.
Bydelen Gammlia (Umeå)
Dette område består af en masse forskellige museer og ligger én kilometer øst for centrum af byen. Her er museet for moderne kunst, Bildmuseet, det Maritime Museum og Friluftsmuseet med ældre bebyggelser og traditionelle folkedragter.
Det forhistoriske museum (Umeå)
Det forhistoriske museum (Förhistoriska Världen) har udstillinger om det oprindelige folk, deres udvikling, liv og dagligdag. Her er også udstillet fossiler, mammuttænder og enkelte dele fra den lokale sabelkat!
Øen Holmön (Umeå)
Dette område kaldes det solrigeste sted i hele Sverige og er en lille ø placeret 15 kilometer udfra kysten. Her er også et lille båd-museum med en samling af traditionelt håndværksarbejde, og herfra går også starten til den årlige robådskapsejlads til Finland, som finder sted i juli.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Götaland
• Norrland
• Svealand
By: 
• Göteborg
• Lund
• Malmö
• Stockholm
• Sundsvall
• Umeå
• Mora
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.