COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Nordspanien

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 844,- Fra 1.707,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Nordspanien

Byen San Sebastián (Nordspanien)
Den smukke by San Sebastián i Baskerlandet må man ikke gå glip af på en rundrejse i Spanien. Byen ligger forbløffende flot ud til Atlanterhavet og den baskiske natur danner en smuk grøn ramme om byen. San Sebastián har dejlige strande og et heftigt natteliv. Ved et besøg i San Sebastián skal man dog være opmærksom på, at byen den seneste tid har være plaget af den baskiske terrorgruppe ETAs angreb på politiske modstandere, så området er ikke helt ufarligt at færdes i
San Telmo museet (Nordspanien)
Museo de San Telmo i San Sebastián har en interessant samling af arkæologiske fund fra middelalderen, og man kan se malerier tilbage fra renæssancen, over barokken og op til det 19. århundrede. Samlingen er domineret af baskiske malere. Hvis man ikke kan lide museer, er bygningen i sig selv et interessant arkitektonisk studie.
Vandreturen Camino de Santiago (Nordspanien)
Camino de Santiago er den vej pilgrimmene vandrede. I dag tages turen af mange forskellige mennesker fra hele verden. Camino de Santiago strækker sig fra Spaniens vestkyst i Galicien tværs over Nordspanien til den franske grænse. Undervejs på vandreturen overnatter man i gamle gæstehuse og hytter, hvor man møder andre "pilgrimme."

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Barcelona
• Lleida
• Madrid
• Malaga
• Sevilla
• Valencia
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.