COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Mt. Kilimanjaro

Fakta

Top
Lokalt navn
Kilimanjaro

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det frarådes at bestige Kilimanjaro i og efter de to regntider, der falder fra marts til juni og fra oktober til december. De bedste måneder er januar, februar og september.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 på Kilimanjaro. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 på Kilimanjaro.

Kultur og underholdning

Det mest underholdende ved Mount Kilimanjaro er den storslåede natur på og omkring bjerget. Efterhånden som man bevæger sig op ad bjergsiden, kommer man forbi mange forskellige slags vegetation. I bunden er der flad og græsklædt savanne. Længere oppe støder man på frodig regnskov, der højere oppe afløses af lav bevoksning, når man kommer over trægrænsen. Det sidste stykke op er henholdsvis hedeareal, tundra og is.

Overnatning / Hotel

Top
På Kilimanjaro bliver man under opstigningen indkvarteret i bjerghytter. Hytterne er oftest udstyret med madrasser og senge, men man skal selv medbringe sovepose. På Bjerget ligger også to hoteller, der af mange turister bruges som base for turen mod toppen. Bestil hotel i Mt. Kilimanjaro her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Midt i mellem Arusha og Moshi ligger Kilimanjaros Internationale Lufthavn. Her betjenes flere forskellige flyselskaber, indenlandske som udenlandske.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.