Rejseguide til Mt. Kilimanjaro

» » Mt. Kilimanjaro
Formationen af Kilimanjaro begyndte for 750.000 år siden. I dag er Mount Kilimanjaro Afrikas højeste punkt, der ligger 5895 meter over havets overflade. Faktisk er bjerget en vulkan, der sidst var aktiv i 1940, og den er endnu ikke helt udslukt. Bjerget har tre toppe: Shira, Mawenzi og Kibo, hvoraf Kibo er den højeste. Hvert år forsøger 5000 eventyrlystne turister at nå bjergets højeste punkt, Uhuru Peak, og selvom ikke alle når toppen, får de sig alligevel en naturoplevelse for livet.
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.768,- Fra 7.482,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kilimanjaro

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det frarådes at bestige Kilimanjaro i og efter de to regntider, der falder fra marts til juni og fra oktober til december. De bedste måneder er januar, februar og september.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 på Kilimanjaro. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 på Kilimanjaro.

Kultur og underholdning

Det mest underholdende ved Mount Kilimanjaro er den storslåede natur på og omkring bjerget. Efterhånden som man bevæger sig op ad bjergsiden, kommer man forbi mange forskellige slags vegetation. I bunden er der flad og græsklædt savanne. Længere oppe støder man på frodig regnskov, der højere oppe afløses af lav bevoksning, når man kommer over trægrænsen. Det sidste stykke op er henholdsvis hedeareal, tundra og is.

Overnatning / Hotel

Top
På Kilimanjaro bliver man under opstigningen indkvarteret i bjerghytter. Hytterne er oftest udstyret med madrasser og senge, men man skal selv medbringe sovepose. På Bjerget ligger også to hoteller, der af mange turister bruges som base for turen mod toppen. Bestil hotel i Mt. Kilimanjaro her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Midt i mellem Arusha og Moshi ligger Kilimanjaros Internationale Lufthavn. Her betjenes flere forskellige flyselskaber, indenlandske som udenlandske.

Find rejsen til Mt. Kilimanjaro her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK