COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Moskva

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 190,- Fra 5.219,- Fra 2.205,-
Charter (fly+hotel) Fra 2.615,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ìîñêâà
Indbyggere
8.345.471
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 14.00 i Moskva.

Bedste rejsetid

Top
Juli og august er de varmeste måneder i Moskva og samtidig de foretrukne feriemåneder blandt russere og udlændinge. Til gengæld regner det hver tredje dag i disse måneder, hvilket gør maj, juni, september og oktober til attraktive alternativer. Fra slutningen af november til starten af april, indhyller sne, is og frostgrader Moskva i en billedskøn indpakning. Men det får ikke aktivitetsniveauet til at dale inden døre, hvor teatre, balletter og musikorkestre er i fuldt vigør.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Moskva har efterhånden fået opbygget et omfattende natteliv bestående af natklubber og diskoteker. Musikscenen er også i udvikling og nogle steder fuldt på højde med den, vi kender, i vesten. Moskvas stærkeste kort er det rige finkulturelle liv, der dyrkes i operaer, teatre, balletter og koncertsale. Året rundt er paladser, kirker og parker således ramme om forestillinger i verdensklasse.

Overnatning / Hotel

Top
Sammenlignet med Vesten er Moskvas overnatningsmuligheder stadig ikke særligt imponerende. De fleste af byens hoteller er for dyre i forhold til, hvad de tilbyder, især dem i bymidten. Syd og sydvest for Kreml skulle det være muligt at finde billigere indkvartering, men hvis man fører et meget stramt rejsebudget, bør man prøve nogle af de vandrerhjem og Bed & Breakfasts, der drives af udlændinge. Bestil hotel i Moskva her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er rigeligt med taxier i Moskva, og de er billige. Der findes dels de officielle taxier med skaktern på siden og dels de private taxier. De private taxier er en fællesbetegnelse for alt, man kan få til stoppe, når man rækker armen ud.

Alternativ transport

Metroen i Moskva hører til en af de smukkeste, reneste og mest velfungerende i verden. Faktisk slår den vestlige undergrundsbaner med flere længder, og så er den billig. Det er dog en stor fordel, hvis man kan afkode de kyrilliske destinationsangivelser på køreplanerne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.