COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Masai Mara National Reserve

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.257,- Fra 3.933,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Masai Mara

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Vejrmæssigt skal man undgå at besøge Masai Mara i forårets regntid. I højsæsonen i juli og august vrimler det med turister i minibusser, og det kan ødelægge noget af den "vilde" oplevelse.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 i Masai Mara. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 i Masai Mara.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange gode overnatningsmuligheder i og udenfor Masai Mara, både lodges og tent camps. Der er lodges af forskellig standard, og flere af dem er beliggende ved vandhuller, der trækker dyrene til. Der er også meget primitive tent camps. At overnatte her er en mere "autentisk" oplevelse end lodges, for her er man kun adskilt fra naturen af en teltdug. Bestil hotel i Masai Mara National Reserve her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Man kan godt køre i egen bil i Masai Mara, men så ser man højst sandsynligt ikke lige så mange dyr, som hvis man er på en guidet tur. Minibusser med stedkendt chauffør er det foretrukne transportmiddel i Masai Mara, men man kan også tage på luksussafari i ballon.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.