Makedonien byder på meget mere end du tror

Billige flybilletter til Nordmakedonien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Nordmakedonien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Makedonien byder på meget mere end du tror

Makedonien er svær at slå, endsige at sammenligne med noget. Landet er skabt i sammenspillet mellem dets historiske og kulturelle tilhørsforhold til Balkans charme og Middelhavets sol. Makedonien er et uopdaget land på det europæiske landkort, hvilket giver destinationen optimale betingelser for alle typer rejsende.

Ligeledes er Makedonien et af Europas få steder, som endnu ikke er involveret i etableret masseturisme. Faktisk står størstedelen af de små landsbyer som de har gjort de sidste mange hundrede år. Landet indeholder langt mere energi, liv, historie og naturlig skønhed end man troede muligt af et land på denne størrelse.

Skopje - en unik hovedstad

Makedoniens pulserende hovedstad hedder Skopje og er en af verdens mest usædvanlige hovedstæder. Rent kulturelt udmærker Skopje sig som en et fantastisk sammenspil mellem byens høje koncentration af unge studerende og den smukke, historiske arv som byens liv udspiller sig imellem. De brostensbelagte gader gemmer på talrige små torve, hippe caféer, storslåede restauranter og et trygt, vildt og trendsættende natteliv. Byen gennemgår en rivende udvikling, som uden tvivl er værd at følge med i.

Makedonien er beliggende i det sydligste Europa, grænsende op til Grækenland og på samme breddegrader som Spanien og Syditalien. Makedoniens subtropiske indlandsklima giver varme, lange og sprøde somre og behagelige temperaturer vinteren over. I sommermånederne udmærker landet sig ideelt til ferie i de afsides bjerge, som gemmer på fremragende vandrestier, cykelruter og klatreområder, hvor det ikke er usædvanligt at støde på velbevarede, middelalder klostre og en frodig natur.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Nordmakedonien:
Billund til Skopje
1. september til 8. september fra kr. 215,-

Bedøm rejsemål
4,6
(190 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Nordmakedonien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.