Lad reggaen forføre dig på Jamaica

Billige flybilletter til Jamaica

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Jamaica

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Lad reggaen forføre dig på Jamaica

Reggaen blæser Bob Marley-rytmer og tekster ud af højttalerne. Stemningen er afslappet, solen brænder så dejligt meget, at du må søge tilflugt under en palme med en drink i hånden. Atmosfæren er afslappet og tilbagelænet, den hvide strand og det turkisblå hav kalder. Er du i paradis? Nej – du er på Jamaica.

Ovenstående er bare nogle af de gode grunde til at kigge efter billige flybilletter til Jamaica, og heldigvis kan vi på Travelmarket hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter. Via søgeboksen ovenfor søger du i priser fra mere end 800 forskellige rejseselskaber. Du kan sortere og filtrere dit resultat og finde præcis den flybillet, der passer bedst til dig.

Hvis du ønsker at opleve Jamaica i reggaens tegn, er der god mulighed for at høre denne særlige musik på Jamaica. Oplev et af de lokale bands spille, det er virkelig en oplevelse værd. Du kan også vælge at besøge Bob Marleys grav, som ligger i bjergene i det centrale Jamaica og Bob Marley museet i Jamaicas hovedstad, Kingston.

Der bor 2,8 millioner mennesker på Jamaica. Hovedsproget er engelsk, så det er let for dig at begå dig her.

Christoffer Columbus "opdagede" Jamaica i 1494. Dengang var det efter en meget lang skibsrejse, at han kom til øen. I dag tager det heldigvis blot nogle timer med fly at komme til Jamaica.

Aktiviteter på Jamaica

Der er mange forskellige muligheder for aktiviteter på Jamaica. Du kan blandt andet spille golf, tage på gode vandreture, campere, snorkle, dykke, ride, svømme med delfiner, kitesurfe og selvfølgelig slappe af på en af de fremragende strande i landet.

Udvalgte seværdigheder

Foruden Bob Marley museet og Bob Marleys grav er der nogle seværdigheder, som du ikke må snyde dig selv for under dit besøg. Dunn’s River-vandfaldene i Ocho Rios siges at være nogle af de smukkeste i verden. Den gamle fæstning Fort Charles bør også besøges, og selvfølgelig skal du bruge nogle dage på at opleve Jamaicas hovedstad, Kingston.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Jamaica:
Billund til Montego Bay
23. februar til 9. marts fra kr. 4.234,-

Bedøm rejsemål
4,6
(182 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Jamaica

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.