Luftfoto af en tropisk kystby med klart blåt vand, huse spredt blandt grønne træer og en mole.

Rejser til Jamaica

Sammenlign priser på rejser til Jamaica og rejs til reggaens hjemland.

Billige rejser til Jamaica

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Jamaica

Samsara Cliff Resort Hotel
Samsara Cliff Resort Hotel Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Have Udsigt
Negril 31. okt fra København 7 nætter
8.795,- Vælg
Iberostar Waves Rose Hall Beach
Iberostar Waves Rose Hall Beach Dobbeltværelse - Premium
Montego Bay by, Montego bugten 31. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
12.595,- Vælg
Grand Palladium Jamaica Resort & Spa
Grand Palladium Jamaica Resort & Spa Junior Suite - Have Udsigt
Lucea, Montego bugten 9. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
14.545,- Vælg
Bedøm rejsemål (89 bedømmelser)
4.7

Smukke strande, god mad og reggae på Jamaica

Jamaica er en af de smukkeste og samtidig den tredjestørste ø i det Caribiske Hav. Den 11.000 km2 store tropeø ligger syd for Cuba og vest for Haiti, og her er en tilbagelænet stemning og afslappet holdning, for det hele skal jo nok gå, når bare det forgår til skønne rytmer i reggaens eget hjemland.

Oplev de mange kulturer som de næsten 3 millioner indbyggerne repræsenterer, og nyd synet af de frodige skove, kridhvide sandstrande, grønne palmer, pastelfarvede huse, imponerende vandfald og smukke bjerge, når du tager på charterrejse til Jamaica.

I 80’erne havde charterrejserne til Sydeuropa udviklet sig til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og det var efterhånden blevet en mindre attraktiv rejseform. Nu er den klassiske charterrejse igen blevet populær blandt danskerne, og destinationerne er udvidet til mere eksotiske rejsemål, så det nu også er muligt at tage på charterrejser til Jamaica, hvor man kan nyde det tropiske klima og den gæstfrie befolkning.

Det er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly og hotel samlet. Det kan også være omkring mad på flyet, transfer og forplejning eller om man vil benytte sig af udflugter og i så fald hvilke. Næsten alt kan være planlagt hjemmefra.

Flere rejseselskaber tilbyder charterrejser til Jamaica, og hvad angår varighed og indlogering, er der flere muligheder. På grund af afstanden tager mange afsted minimum to uger, og indlogering kan f.eks. være på et familiehotel sammen med andre turister, i en privat villa med egen strand eller på et hotel inde i byen. Kort sagt, der er muligheder for enhver smag!

De mest kendte byer og steder at besøge er Kingston, Montego Bay også kaldet Mo Bay, Negril, og turistområdet Ocho Rios på nordkysten, hvor krydstogtskibene lægger til.

Seværdigheder på Jamaica

Af spændende seværdigheder er Black River, Blue Mountains, Cave Valley og Nassau Valley blandt de populære, og Dunns Rivers Falls er øens mest berømte vandfald. Det er 55 meter højt, 180 meter langt og man kan gå og kravle op ad det, som det eneste i verden.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Jamaica

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Jamaica?

Du kan rejse til Jamaica fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Jamaica?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Jamaica, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Jamaica.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Jamaica | Charterresor till Jamaica

Rejser til rejsemål i Jamaica

Charterbureauer med charterrejser til Jamaica

  • Billige charterrejser med Spies