En kvinde svømmer i et azurblåt hav med en stor orange solhat. Bjerge i det fjerne.

Rejser til Montego Bay by

Montego Bay er kendt som Mobay blandt de lokale, og ligger på Jamaicas nordkyst. Det er et godt sted at besøge, hvis du gerne vil opleve sol, hav, sand og en rytmisk kultur. En ferie i Montego Bay vil give dig oplevelser, som du sent vil glemme.

Billige rejser til Montego Bay by

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Montego Bay by

Iberostar Selection Rose Hall Suites - All Inclusi
Iberostar Selection Rose Hall Suites - All Inclusi Junior-suite
26. jun fra København 7 nætter
16.795,- Vælg
Secrets St James Montego Bay
Secrets St James Montego Bay JUNIOR SUITE STANDARD
26. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
17.545,- Vælg
Half Moon
Half Moon Dobbeltværelse - Havudsigt
26. jun fra København 7 nætter
18.745,- Vælg
S Hotel Montego Bay - Luxury Boutique All Inclusiv
S Hotel Montego Bay - Luxury Boutique All Inclusiv Suite (Mini King Suite (Non Ocean View))
26. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
20.595,- Vælg
Round Hill Hotel And Villas
Round Hill Hotel And Villas Standardværelse - 2 dobbeltsenge - havudsigt
26. jun fra København 7 nætter
23.395,- Vælg
Bedøm rejsemål (5 bedømmelser)
5

Dejlige caribiske strande

Hovedattraktionen i Montego Bay er de dejlige strande. Den mest populære er Doctor’s Cave Beach, og her er vandet krystalklart og sandet kridhvidt. Ved stranden er der også rig mulighed for vandsportsaktiviteter f.eks. snorkling, dykning og sejlture.

Cornwall Beach er et andet strandparadis, som er velegnet til familieudflugter.
Hvis du vil have en lidt mere autentisk oplevelse, er Dead End Beach en god strand at besøge. Tager du til disse strande, er du ikke i tvivl om, hvorfor rejser til Montego Bay er så populære.

En smag af Jamaica

Når du rejser til Montego Bay, bør du smage den lokale mad. Der findes restauranter i alle prisklasser, og du kan også vælge at smage maden fra gadeboderne. Her kan du smage på lokale retter som jerk kylling.

Shopping i Montego Bay – tag lidt af paradis med hjem

Hvis shopping er på din liste, er Montego Bay et godt valg. Der er rig mulighed for shopping med alt fra gadeboder med håndlavede souvenirs til kunstgallerier og high-end butikker. City Centre Shopping Mall har også et stort udvalg af butikker.

For at handle mere lokale varer, kan du besøge The Craft Market. Her kan du finde håndlavede smykker, tekstiler og keramik.

Udflugter fra Montego Bay

Fra Montego Bay kan man tage på mange spændende udflugter. Besøg f.eks. de smukke Mayfield vandfald og Dunn’s River Falls i Ocho Rios, eller få en stor oplevelse i Rose Hall Great House, der er kendt for sine spøgelseshistorier.

Naturelskere vil nyde en tur til Cockpit Country, et unikt naturområde eller en romantisk bambusflåde tur på Martha Brae floden.
Hvis du er interesseret i rom, er et besøg til Appleton Estate et must. Her kan du se produktionen af jamaicansk rom og naturligvis smage på produkterne.

Et besøg på Jamaica er heller ikke fuldendt uden at have slappet af og oplevet stemningen på en reggaebar og lyttet til Bob Marley sange.
Det bedste tidspunkt at besøge Montego Bay

Hvornår skal jeg besøge Montego Bay?

Det bedste tidspunkt at rejse til Montego Bay er fra december til marts. Når man besøger Caribien, skal man huske på, at der er risiko for orkaner fra juni til november. Det er også i denne periode, at det regner mest på Jamaica.

Charterbureauer med charterrejser til Montego Bay by

  • Billige charterrejser med Spies