Find en billig flybillet til Havana

Billige flybilletter til Havanna

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Leder du efter en billig flybillet til Havana, kan du finde den her på Travelmarket. Salsarytmer, romantik, cigarrøg, rom, amerikanerbiler, Che Guevara, menneskemylder, svajende palmer og krystalklart havvand – velkommen til Havana. Hav en dejlig rejse til Havana.

Billige flybilletter til Havanna

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Find en billig flybillet til Havana

Køb en billig flybillet til Havana og få en rejse du aldrig glemmerHar du nogensinde drømt om at gå i Hemingways fodspor og fiske efter kæmpe tunfisk, imens du drikker et glas mørk rom? Eller hvad med at besøge det sted, hvor cigarerne siges at blive rullet på inderlårene af kvinderne?

Ja – så tag til Havana, hovedstaden på Cuba, for der er alt, hvad hjertet kan begære af unik storbystemning, seværdigheder og listige barer, hvor folk dansker salsa, cha-cha og andre eksotiske danse til levende musik.

Hvor ligger Havana?

Havana er hovedstaden i Cuba, der ligger i det nordlige Caribien. Det ligger vest for Mexico og Syd for Amerika, men menneskene, der bor der, og kulturen, som blomstrer, er fra hele verden i samlet i et stort virvar af venlige mennesker, hyggelig byer og smukke strande.

Prøv unikke Havana

I Havana kan du opleve en helt unik Caribisk stemning, hvor få, hvis ikke ingen, andre lande kan måle sig.

Cubanere er et ekstremt venligt og åbent folkefærd, hvilket skaber en helt speciel stemning i de livlige gader: Stuerne vender ud mod vejene, så små visitter hos naboen eller andre er ekstremt almindelig, og om aftenen, hvor temperaturen er kølig og der blæser en let caribisk vind, som tager smukke salsarytmer med sig, flytter de lokale deres møbler ud på vejen og sidder og snakker med de forbipasserende og hinanden.

Det er da hyggeligt, så det gør en ting! Ellers kan du også bare gå rundt i gaderne og se de mange smukke, store biler, der er blevet et helt symbol på Havana og den cubanske livsstil. Du kan også besøge Hemingways hus, der hvor han skrev Den Gamle Mand og Havet og Hvem Ringer Klokkerne For. Men ærlig talt, så kan man ikke beskrive Havana – den by skal bare opleves!

Andre populære lufthavne for flyrejser til Cuba

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.