COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Havana

Rejser til Havana

Farverige gamle amerikanske biler også kaldet flydere, cigarer, rom og salsa er indbegrebet af Cuba. Cubas hovedstad Havana har 2,1 millioner indbyggere og er ikke en undtagelse af den cubanske livstil og kultur.

Billige rejser til Havana

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)

Vejret og klima

Klimaet på Cuba og dermed Havana er tropisk, hvilket er en stor forskel i forhold til det danske klima. Der er meget få udsvingninger i temperaturen, og der er kun to årstider, hvilket er anderledes end de fire danske årstider.

I Havana er der en våd årstid og en tør årstid. Vejret er dejligt varmt i forhold til det danske året rundt, og man kan tage på pakkerejser til Havana på alle tider af året.

Farvestrålende bygninger

På rejser til Havana kan du gå rundt i byen på de brolagte og snævre gader og mærke den cubanske stemning og livsglæde. I den gamle bydel kan man se mange bygninger fra kolonitiden, som er meget farverige, og elegante palæer.

Plaza de la Catedral er en af Caribiens smukkeste pladser, og her kan man se en smuk katedral.

Et smukt løvespringvand er også at finde foran kirken, Plaza de San Francisco, som i 1836 blev skabt af den italienske kunster, Giuseppe Gaginni.

Mad og promenaden

I Havana er der en masse hyggelige fortovsrestauranter at finde, hvor man kan få lækker mad til rimelige penge.

Man kan også tage et smut forbi Ernest Hemmingways yndlings bar ved navn La Bodeguita del Medio og bestille en mojito, som Hemmingway gjorde. Et andet must see ved et besøg i Havana er den kendte promenade, El Malecón. Her er det også muligt at finde en berømt isbar, hvor man kan få is til ingen penge og nyde udsigten ud over Atlanterhavet. Er man til kunst, kan man tage til Museum for Moderne Kunst, hvor man kan se cubansk kunst, musik, dans og ballet.

Charterrejser til rejsemål i Cuba

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.